Η WeWork απέκτησε την Conductor, η οποία ειδικεύεται στο SEO και το μάρκετινγκ

Η WeWork απέκτησε την Conductor, η οποία ειδικεύεται στο SEO και το μάρκετινγκ

Η WeWork απέκτησε την Conductor, η οποία ειδικεύεται στο SEO και το μάρκετινγκ.

Η WeWork έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι εξαγόρασε την Conductor, μια εταιρεία υπηρεσιών μάρκετινγκ που αναλύει τα δεδομένα αναζήτησης στο διαδίκτυο και βοηθά τις εταιρείες να δημιουργούν περιεχόμενο με βάση το τι αναζητούν οι χρήστες του κυβερνοχώρου. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Η εταιρεία Conductor, που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2006, προσφέρει διάφορα εργαλεία, όπως το Searchlight Conductor, τα οποία οι έμποροι χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς πελάτες τους πριν αρχίσουν να δημιουργούν περιεχόμενο μάρκετινγκ. Αυτό περιλαμβάνει την εξεύρεση τρόπων αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές για να βρουν τις απαιτούμενες πληροφορίες για να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη εκστρατεία.

Για παράδειγμα, οι τράπεζες έχοντας στην κατοχή τους αυτά τα πολύτιμα δεδομένα, θα είναι θέση να διαμορφώσουν το καλύτερο δυνατό online μάρκετινγκ για να αποκτήσουν νέεους πελάτες. Στη συνέχεια, υπάρχει το Insight Stream , το οποίο χρησιμοποιεί δεδομένα για να παρέχει συμβουλές στους εμπόρους στην απλή αγγλική γλώσσα.

Η WeWork Ιδρύθηκε το 2010, και προσφέρει κοινόχρηστους χώρους εργασίας σε περισσότερες από 20 τοποθεσίες σε όλη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Η εταιρεία βρήκε μία σπουδαία χρηματοδότηση ύψους περίπου 7 δισεκατομμύρια δολάρια από επενδυτές για να ολοκληρώσει με επιτυχία τους στόχους της, και πλέον η εταιρεία εκτιμάται πως κοστίζει περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την μία από τις πιο πολύτιμες επιχειρήσεις στον κόσμο στον τομέα που δραστηριοποιείται.

Η Conductor θεωρείται μία από τους πρωτοπόρους στις υπηρεσίες search engine optimization (SEO), έχοντας στο εργατικό δυναμικό της σπουδαία ταλέντα που είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας