Η Microsoft σκοπεύει να φέρει την υπηρεσία Movies & TV σε iOS και Android

Η Microsoft σκοπεύει να φέρει την υπηρεσία Movies & TV σε iOS και Android

Η Microsoft σκοπεύει να φέρει την υπηρεσία Movies & TV σε iOS και Android.

Η υπηρεσία Movies & TV της Microsoft εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις κύριες προτεραιότητες για την εταιρεία και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως η Microsoft θα την εγκατέλειπε, επειδή δεν έχει ιδιαίτερη πέραση στον κόσμο.

Η Microsoft πλέον εργάζεται για την οικοδόμηση της εφαρμογής Movies & TV για iOS και Android, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε και να παρακολουθήσετε ταινίες σε όλες τις συσκευές σας.

Η εφαρμογή επί του παρόντος είναι διαθέσιμη μόνο σε πλατφόρμες της Microsoft, όπως τα Windows 10 PC, Windows 10 Mobile και Xbox, αλλά για ένα περίεργο λόγο λείπει από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κινητά λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Μια αναφορά από το Windows Central υποδεικνύει ότι η παρούσα κατάσταση πρόκειται να αλλάξει, καθώς η Microsoft επιθυμεί να φέρει την υπηρεσία στις συσκευές iOS και Android σε μια προσπάθεια να καταστήσει την εφαρμογή cross-platform.

Σχεδόν όλες τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες streaming, όπως το Amazon Prime, το Google Play, το Netflix, το Hulu και το iTunes είναι ήδη διαθέσιμες σε iOS και Android, όμως μέχρι τώρα η Microsoft δεν ακολούθησε αυτή την τακτική, καθιστώντας την υπηρεσία λιγότερο ελκυστική στο ευρύ κοινό.

Έτσι η Microsoft αναγκάστηκε να αλλάξει νοοτροπία, αφού αυτή η μεθοδολογία δεν οδηγούσε πουθενά, και το χειρότερο όλων είναι πως άφηνε ξεκρέμαστους τους πιστούς οπαδούς της που επιθυμούσαν να αγοράσουν περιεχόμενο για παρακολούθηση στα κινητά λειτουργικά συστήματα, και αναγκάζονταν να στραφούν στους ανταγωνιστές της.

Αναμφισβήτητα ο τεχνολογικός γίγαντας έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα ονόματα στο χώρο του streaming και για να καλύψει την διαφορά που έχει από τους πρωτοπόρους θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, αφού τα τελευταία χρόνια έχασε πολύτιμο χρόνο που τελικά Αποδείχθηκε πως της έχει κοστίσει έτουτη συμπεριφορά.

Σε έναν κόσμο όπου οι χρήστες χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις εφαρμογές, τα δεδομένα και τις αγορές τους μέσω των κινητών τους συσκευών, εκπλήσσει το γεγονός ότι η Microsoft χρειάστηκε τόσο πολύ καιρό να καταστήσει συμβατές τις εφαρμογές της και με τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας