Η νέα τηλεοπτική σειρά See της Apple θα κοστίζει 15 εκατ. δολ. ανά επεισόδιο

Η νέα τηλεοπτική σειρά See της Apple θα κοστίζει 15 εκατ. δολ. ανά επεισόδιο

Η Apple επενδύει τεράστια χρηματικά ποσά σε πρωτότυπο περιεχόμενο για την υπηρεσία Apple TV + προφανώς για να μην μείνει αρκετά πίσω από τις υπόλοιπες παρόμοιες ανταγωνιστικές υπηρεσίες online streaming, όπως το Netflix, το Hulu , το HBO Now, το The CW και άλλα πολλά. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως ο συγκεκριμένος τομέας είναι ιδιαίτερα οικονομικά προσοδοφόρος για αυτές τις εταιρείες, και είναι λογικό να κάνουν από την μεριά τους ό,τι είναι δυνατό για να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτή την αγορά.

Συγκεκριμένα η Apple θα επενδύσει σε μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα φέρει την ονομασία See, εν τούτοις εκείνο που χρήζει άξιο αναφοράς είναι ό,τι υπολογίζεται πως κάθε επεισόδιο θα κοστίζει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια. Ένα πραγματικά εξωφρενικό χρηματικό ποσό, και όσοι ασχολούνται με τον κινηματογράφο μπορούν να σας διαβεβαιώσουν πως με τα ίδια χρήματα (δηλαδή 15 εκατομμύρια δολάρια) μπορεί κάλλιστα να γυριστεί μία αξιόλογη κινηματογραφική ταινία.

Φυσικά ο λόγος που η Apple προβαίνει σε αυτό το εξαιρετικά τολμηρό επενδυτικό εγχείρημα είναι γιατί επιδιώκει να παρουσιάσει ποιοτικό περιεχόμενο προς το ευρύ κοινό με απώτερο σκοπό να αυξήσει τους συνδρομητές στην πλατφόρμα του, που θα συνεπάγεται με περαιτέρω οικονομικά έσοδα και επιπλέον επενδύσεις σε καινούργιο περιεχόμενο, ούτως ώστε κάποια στιγμή να καταστεί ο βασιλιάς στο online streaming τηλεοπτικών σειρών και ταινιών.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι και δεν γνωρίζουν τι εστί η τηλεοπτική σειρά See, θα το εξηγήσω επιγραμματικά για να μπείτε στο ζουμί της υπόθεσης: Είναι μια εκπομπή βασισμένη σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου η Γη καταστράφηκε από έναν ιό, αφήνοντας πίσω ζωντανούς μερικά εκατομμύρια ανθρώπους. Ωστόσο, όλοι οι επιζώντες είναι πλέον τυφλοί (δηλαδή έχουν χάσει την όραση τους).

Επίσης οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι εξής:

  • Jason Momoa
  • Alfre Woodard
  • Yadira Guevara-Prip
  • Nesta Cooper
  • Sylvia Hoeks
  • Archie Madekwe
  • Christian Camargo
  • Hera Hilmar

Επιπρόσθετα να επισημάνω δε πως το σενάριο γράφτηκε από τον Steven Knight και ο σκηνοθέτης είναι ο Francis Lawrence.

Προηγούμενο άρθροΗ Yandex ολοκλήρωσε την κατασκευή του αυτόνομου Hyundai Sonata
Επόμενο άρθροΠως υπολογίζουμε την καθαρή οικονομική αξία ενός website
Στέλιος Θεοδωρίδης
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος, αφού δεν κατόρθωσα να γίνω τρανός και σπουδαίος μέσα στην κοινωνία. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Το Μοναδικό μου όπλο είναι το γράψιμο, και καμαρώνω που δεν υποκύπτω σε πειρασμούς ή απειλές. Προτιμώ να πεθάνω άφραγκος, παρά να ζω χορτάτος και με λερωμένη συνείδηση.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ