Η Niantic ελπίζει πως το Pokémon Go Summer Tour 2019 θα κάνει πάταγο

Η Niantic ελπίζει πως το Pokémon Go Summer Tour 2019 θα κάνει πάταγο

Η Niantic και η Pokémon Company International ανακοίνωσαν ό,τι θα συνεχίσουν να αξιοποιούν την δύναμη των ζωντανών εκδηλώσεων μέσω του Pokémon Go Summer Tour 2019, ούτως ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους παίκτες σε αυτό το πολυδιαφημισμένο βιντεοπαιχνίδι.

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το Pokémon Go θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή και κερδοφόρα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της εταιρείας, το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει έσοδα ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε τρία χρόνια, ένα πραγματικά αξιοσημείωτο κατόρθωμα που θα το ζήλευαν ακόμη και οι ανταγωνιστές του.

Ο John Hanke, Διευθύνων Σύμβουλος της Niantic δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου: «Συνολικά σε όλες τις περσινές ζωντανές εκδηλώσεις του Pokémon Go συμμετείχαν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι. Μάλιστα σε ένα μονοήμερο event είχαν μαζευτεί περίπου 100.000 άτομα. Επιπρόσθετα η πλατφόρμα μας έχει την ικανότητα να υποστηρίξει 100 εκατομμύρια παίκτες ταυτόχρονα, χωρίς να παρουσιαστεί απολύτως καμία δυσλειτουργία στην διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που συμβαίνει συχνά σε ορισμένα παιχνίδια που μαζεύονται ταυτόχρονα πολλοί παίκτες».

Η φετινή διοργάνωση του Pokémon Go Summer Tour θα κάνει μία στάση Σικάγο (με την επωνυμία Pokémon Go Fest: Chicago) από τις 13 Ιουνίου έως τις 16 Ιουνίου και το Pokémon Go Fest: Dortmund στη Γερμανία θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου. Επίσης αυτά τα φεστιβάλ θα διεξαχθούν και σε πολλές χώρες της Ασίας, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Pokémon GO Fest επιστρέφει στο Σικάγο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και από δύο μέρες που διαρκούσε η εκδήλωση πλέον θα κρατήσει τέσσερις μέρες. Το φετινό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο Grant Park, όπου εκτιμάται πως θα συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες κόσμος για να πιάσουν τα αγαπημένα τους Pokémon, ενώ παράλληλα θα αλληλεπιδρούν με τα φυσικά αντικείμενα που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις αυτού του απέραντου πάρκου, όπου εκτείνεται σε 300 στρέμματα γης, δηλαδή σχεδόν μία ολόκληρη πόλη.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή Pokémon Go, αλλά η διαθεσιμότητα τους θα ξεκινήσει προς το τέλος αυτού του μήνα, ωστόσο εκτιμάται πως θα υπάρχουν και φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων στις περιοχές που θα διεξαχθεί το φεστιβάλ Pokémon Go Summer Tour 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας