Η Tonal συγκέντρωσε 45 εκατ. δολ. για να επεκτείνει το έξυπνο σύστημα γυμναστικής στο σπίτι

Η Tonal συγκέντρωσε 45 εκατ. δολ. για να επεκτείνει το έξυπνο σύστημα γυμναστικής στο σπίτι

Η Tonal ανακοίνωσε σήμερα ό,τι κατάφερε να συγκεντρώσει χρηματοδότηση ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων, ούτως ώστε να μπορέσει να διευρύνει την γκάμα προϊόντων γυμναστικής που προορίζονται για το σπίτι, και ουσιαστικά πρόκειται για έξυπνα μηχανήματα που συνοδεύονται από τεχνητή νοημοσύνη, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να ασκηθεί με πολλαπλούς τρόπους καλύπτοντας σχεδόν όλες τις μυϊκές ομάδες με εύκολο και ανώδυνο τρόπο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tonal, ο Aly Orady δήλωσε ό,τι αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο τα προϊόντα μας, – δημιουργώντας ακόμη πιο ευφυή μηχανήματα για το ευρύ απαιτητικό κοινό που δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται με τα απλά πράγματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 100 υπαλλήλους, και μέσω αυτής της χρηματοδότησης θα μπορέσει να προσλάβει περισσότερους μηχανικούς, προγραμματιστές, να αγοράσει καινούργιους δυναμικούς υπολογιστές, καθώς και να επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα του μάρκετινγκ προσλαμβάνοντας πεπειραμένους επαγγελματίες για να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Ο Aly Orady ανέφερε: «Θα επενδύσουμε κυρίως σε υποδομές για να αναπτύξουμε περαιτέρω την εξατομικευμένη εμπειρία γυμναστικής που θα δώσουν κίνητρα και θα προσφέρουν καθημερινή αξία στα μέλη μας που εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα μας. Είναι γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα προϊόντα μας στις διεθνείς αγορές όπως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εντούτοις ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι να τα προσφέρουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου, τουλάχιστον στην παρούσα φάση».

Το έξυπνο σύστημα γυμναστικής της Tonal χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση (υποκατηγορία της τεχνητής νοημοσύνης) για να κατανοήσει την πρόοδο που έχετε κάνει όλο αυτό τον καιρό που γυμνάζεστε, και ανάλογα αυξάνει ή μειώνει τις ασκήσεις όπως και την ένταση κατά την προπόνηση. Το μηχάνημα έχει την δυνατότητα να βοηθά τους ανθρώπους να ασκούν τα χέρια, τα πόδια, τους ώμους, την πλάτη, τη μέση και το στήθος, όπως και άλλες μυϊκές ομάδες.

Η εταιρεία πωλεί το επώνυμο μηχάνημα γυμναστικής της για 2.995 δολάρια (περίπου 2.700 ευρώ), συν επιπλέον 495 δολάρια για ένα κουτί με έξτρα αξεσουάρ που περιλαμβάνει ένα χαλάκι, ένα σχοινί και έναν πάγκο. Οι οδηγίες και το ασκησιολόγιο σε μορφή βίντεο πωλούνται ως μέρος μιας μηνιαίας συνδρομής για 49 δολάρια . Εντούτοις αν τα ψωνίσετε όλα μαζί προφανώς θα υπάρξει κάποια έκπτωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας