Το SuperData Arcade Forecaster προβλέπει τη μελλοντική απόδοση των ψηφιακών παιχνιδιών

Το SuperData Arcade Forecaster προβλέπει τη μελλοντική απόδοση των ψηφιακών παιχνιδιών

Η ερευνητική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών SuperData που ανήκει στην Nielsen έχει ξεκινήσει ένα εργαλείο που προβλέπει την απόδοση των υπαρχόντων και επερχόμενων ψηφιακών παιχνιδιών με διάφορες βασικές μετρήσεις που περιλαμβάνουν τα έσοδα, τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες και τις δαπάνες του παιχνιδιού.

Το SuperData Arcade Forecaster δίνει επίσης στους εκδότες, τους προγραμματιστές και τους επενδυτές μια ματιά των ευρύτερων τάσεων στη βιομηχανία παιχνιδιών, προσφέροντας συγκεκριμένους αριθμούς σε επίπεδο αγοράς για τους τομείς υπολογιστών, κονσόλας και κινητών τηλεφώνων.

Στο πλαίσιο του SuperData Arcade, οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μία συνεχώς ενημερωμένη προβολή στατιστικών στοιχείων, το οποίο θεωρείται ως ένας σημαντικός δείκτης προσανατολισμού για τους ενδιαφερόμενους ούτως ώστε να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις

Οι εκδότες και οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στο Arcade Forecaster για να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους ανταγωνιστές σε τούτο τον τομέα, και ποια παιχνίδια γνωρίζουν αρκετή δημοφιλία της συγκεκριμένη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς επίσης δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες να αξιολογήσουν αν είναι η κατάλληλη στιγμή να κυκλοφορήσουν το καινούργιο τους παιχνίδι στην αγορά ή αν θα πρέπει να περιμένουν για ευνόητους λόγους.

«Το SuperData Arcade Forecaster παρέχει όλα εκείνα τα απαιτούμενα εργαλεία στις εταιρείες και τους προγραμματιστές για να διεξάγουν μία ολοκληρωμένη έρευνα στα ψηφιακά παιχνίδια», δήλωσε ο Sam Barberie, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων στην SuperData. «Η σωστή πρόβλεψη των καταστάσεων στα ψηφιακά παιχνίδια είναι μία σημαντική προϋπόθεση για όλες τις εταιρείες ούτως ώστε να διακριθούν μέσα σε αυτόν τον απέραντο ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτήν την αγορά. Έτσι μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες να κατανοήσουν πλήρως τις τρέχουσες τάσεις που πιθανόν να επηρεάσουν τη μελλοντική απόδοση κορυφαίων παιχνιδιών για κονσόλες, για υπολογιστές και για κινητές συσκευές».

Το Arcade Forecaster χρησιμοποιεί μεμονωμένα και μαζικά δεδομένα που συλλέγονται από τους εκδότες, τους προγραμματιστές και τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών για να δημιουργήσουν σύνθετους σταθμισμένους μέσους όρους βασισμένους σε ακριβείς πληροφορίες. Τα μοντέλα πρόβλεψης αναθεωρούνται και ενημερώνονται σε μηνιαία βάση με την προοπτική να παρέχουν διαρκώς νέα δεδομένα στους ενδιαφερόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας