ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΗ Nintendo θα κυκλοφορήσει το Dr. Mario World για Android και iOS...

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει το Dr. Mario World για Android και iOS στις 10 Ιουλίου

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει το Dr. Mario World για Android και iOS στις 10 Ιουλίου

Η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου παιχνιδιού της που προορίζεται για κινητές συσκευές, το Dr. Mario World, όπου θα είναι δωρεάν διαθέσιμο για iOS και Android στις 10 Ιουλίου 2019, επίσης είναι ανοιχτή η προεγγραφή στο iOS App Store και στο Google Play για εκείνους που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα το κατεβάσουν και θα το εγκαταστήσουν στο smartphone ή το tablet τους.

Έτσι για την ιστορία, ο συγκεκριμένος τίτλος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από την Nintendo τον Ιανουάριο, και από τότε έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους οπαδούς Mario που αδημονούν να το παίξουν, προφανώς γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα από τους βιντεοπαιχνίδια.

Παράλληλα με την είδηση της κυκλοφορίας Dr. Mario World, η Nintendo κυκλοφόρησε και ένα trailer του παιχνιδιού που δίνει μία ιδέα για το τι πρόκειται να συναντήσουν οι παίκτες. Ωστόσο η συγκεκριμένη έκδοση φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική από άλλες εκδόσεις του Dr. Mario. Φερειπείν, αντί να διαχειρίζεστε τουβλάκια καθώς πέφτουν στην οθόνη, όπως συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια , δηλαδή κάτι παρόμοιο σαν το Tetris, τουναντίον στο Dr Mario World θα χειρίζεστε κάψουλες χαπιών που θα τα σύρετε στην οθόνη προσπαθώντας να σκοτώσετε τους ιούς.

Αν και ο τρόπος παιχνιδιού ακούγεται αναμφισβήτητα λίγο περίεργος, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Εν τούτοις, πραγματικά προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η Nintendo θέλησε να διαφοροποιήσει στο έπακρο ετούτη την έκδοση από τις υπόλοιπες, όμως αν κοιτάξουμε τα πράγματα με μία πιο ουδέτερη ματιά, τότε θα κατανοήσουμε πώς ο σκοπός αυτής της ενέργειας οφείλεται στο γεγονός πως η εταιρεία δεν θέλει να γίνει προβλέψιμη, κυκλοφορώντας κάθε φορά τα ίδια πράγματα, γιατί έτσι πιθανόν ίσως να γίνουν βαρετά τα βιντεοπαιχνίδια της και να μην γνωρίζουν τόσο μεγάλη απήχηση από το ευρύ κοινό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166