ΑρχικήΨυχαγωγίαΗ γκόμενα «ανακριτής» βρίσκεται παντού

Η γκόμενα «ανακριτής» βρίσκεται παντού

Η γκόμενα «ανακριτής» βρίσκεται παντού. Αν όμως είναι η «δικιά» μας, το να κρύψουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί είναι συνταγή για σίγουρη μουρμούρα. Το Texnologia.Net δείχνει πώς να αναγνωρίσουμε την «περίπτωση» και πώς να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Με το που ανοίγει το στόμα της σε πιάνει πονοκέφαλος. Είτε είναι η δικιά μας, είτε βγαίνει με τον κολλητό μας ή τηλεφωνεί συνέχεια στο γραφείο για να μιλήσει με κάποιο συνάδελφο, η γκόμενα «ανακριτής» είναι πανταχού παρούσα. Αν, ωστόσο, πρόκειται για τη δικιά μας υπάρχει πρόβλημα.

Η «περίπτωση»

Οι καχύποπτες γκόμενες είναι συνήθως ανασφαλείς γυναίκες. Αποζητούν συνέχεια την προσοχή -το υποπροϊόν της επιθυμίας τους για τρυφερότητα- ή μπορεί να αποζητούν την αναγνώριση της αξίας τους. Έχουν την ανάγκη να μας τσεκάρουν κάθε λεπτό της ημέρας, παρακολουθώντας κάθε κίνηση, κάνοντας άσχετες ερωτήσεις και κάνοντάς τη ζωή μας δύσκολη. Παρόλο που κατανοούν το λάθος τους συνεχίζουν να συμπεριφέρονται μ’ αυτόν τον τρόπο γιατί το ανεχόμαστε.

Εννοείται ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν γεννηθεί για να μας γκρινιάζουν και να μας αγχώνουν. λες και μας λείπει το άγχος. Οι περισσότερες γυναίκες, πάντως, δεν το έχουν από τη φύση τους, αλλά συμπεριφέρονται έτσι όταν εμείς τους ενισχύσουμε τις ανασφάλειες τους.

Τα συναισθήματα των γυναικών μπορεί να φαίνονται περίπλοκα, αλλά η αιτία είναι απλή: Θέλουν να τις αγαπάμε. Αυτή την ανάγκη την έχουν όλες, από την πιο σκληροπυρηνική φεμινίστρια μέχρι το πιο υποτακτικό ντροπαλό κοριτσάκι. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται επιβεβαίωση στη ζωή, και ο καλύτερος τρόπος να τους το προσφέρουμε είναι να τους δείξουμε ότι νοιαζόμαστε.

Τι να κάνετε;

Αν είναι από τη φύση της ενοχλητική, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Απλώς χωρίζουμε. Στην τελική δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν στη σιωπή επειδή η φωνή του είναι τσιριχτή, ούτε μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον, που είναι εκ φύσεως ενοχλητικός, να αλλάξει.

Εάν από την άλλη, η γκόμενά μας είναι ενοχλητική γιατί δεν μας εμπιστεύεται, το πρόβλημα διαφέρει. Γενικά στις γυναίκες αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους και το πιθανότερο είναι ότι θα σας τα εκμυστηρευτούν όλα. Δυστυχώς, οι άντρες δεν είμαστε τόσο δεκτικοί με αυτού του είδους τις πληροφορίες.

Τι γίνεται στο τέλος;

Οι γυναίκες αρχίζουν να αναρωτιούνται γιατί ενώ μας λένε τα πάντα εμείς παραμένουμε περισσότερο συγκρατημένοι και κλειστοί. Όταν δεν ανταποκρίνομαστε στο συναισθηματικό τους άνοιγμα, αρχίζουν να υποψιάζονται.

Σαν φίλοι ή σύζυγοι, είναι καλό να προσπαθούμε που και που να καθυσηχάσουμε αυτές τις ανησυχίες. Ακόμα κι αν δεν είμαστε ιδιαίτερα τρυφεροί, μια απλή χειρονομία, όπως ένα σημείωμα που θα λέει «σ’ αγαπώ», βοηθάει πολύ.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε με κάθε λεπτομέρεια τι κάναμε κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγουμε την ανάκριση. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να τις κάνουμε να αισθανθούν ασφαλείς και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Τα υπόλοιπα θα διορθωθούν από μόνα τους.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να δούμε το πρόβλημα πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε για τη λύση. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγουμε τη γκρίνια των γυναικών είναι να τους απαντάμε στις ερωτήσεις τους. Αυτό τις ηρεμεί. Και, που και που, μια ωραία χειρονομία, δεν έβλαψε κανένα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Hoard (video game review)

Zatoichi (2003)

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Zathura: A Space Adventure (2005)

Hoard (video game review)

Zatoichi (2003)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166