Η Όπρα Γουίνφρεϊ συμμετέχει στην ταινία VR κινουμένων σχεδίων Crow: The Legend

Η Όπρα Γουίνφρεϊ συμμετέχει στην ταινία VR κινουμένων σχεδίων Crow: The Legend

Η Όπρα Γουίνφρεϊ συμμετέχει στην ταινία VR κινουμένων σχεδίων Crow: The Legend.

Η τελευταία ταινία VR του Baobab Studios, που φέρει την ονομασία το Crow: The Legend, αποκάλυψε τη συμμετοχή μιας μεγαλειώδης ομάδας ηθοποιών και προσωπικοτήτων πριν από την πρεμιέρα του στις Κάννες το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Baobab Studios επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ θα εντασσόταν στο επιτελείο των ανθρώπων που θα δάνειζαν τη φωνή τους για τη δημιουργία της ταινίας VR κινουμένων σχεδίων Crow: The Legend.

Ορισμένα άλλα σημαντικά ονόματα που συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα είναι οι εξής: Ο Tye Sheridan ως χελώνα, η Liza Koshy ως κουκουβάγια, η Sarah Eagle Heart ως Luna, η Constance Wu ως Skunk, εν ολίγοις αυτές είναι μόνο κάποιες από τις εντυπωσιακές προσωπικότητες που θα μας μαγέψουν στην καινούργια ταινία.

Ο συνιδρυτής του Baobab Studios, ο Eric Darnell είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας. Επίσης ο ίδιος προηγουμένως είχε σκηνοθετήσει τη σειρά Μαδαγασκάρη για την Dreamworks, καθώς και τις πρώτες δύο ταινίες VR της Baobab, το Invasion και το Asteroids.

Ωστόσο για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το άτομο που έχεικάνει ακόμη πιο σπουδαίο το εγχείρημα είναι η Όπρα Γουίνφρεϊ, και προφανώς χωρίς αυτήν δεν θα ασχολούνταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την ταινία εικονικής πραγματικότητας Crow: The Legend.

Από την άλλη πλευρά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η συγκεκριμένη ταινία θα φανεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου που περιμένει να τη δει, όμως η ίδια η εταιρεία υπόσχεται πως θα επρόκειτο για κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Εμείς με τη σειρά μας λέμε “Κυριακή κοντή γιορτή”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας