ΑρχικήΟικονομίαΗ πλατφόρμα Dynamic Map θα αποκτήσει την Ushr

Η πλατφόρμα Dynamic Map θα αποκτήσει την Ushr

Οι εταιρείες Dynamic Map Platform Co., Ltd. (DMP) και η Ushr Inc. (Ushr) ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή οριστικής συμφωνίας βάσει της οποίας η DMP συμφώνησε να εξαγοράσει το Ushr, το οποίο μετά το κλείσιμο της εξαγοράς θα δημιουργήσει μια ενιαία ενισχυμένη πλατφόρμα δυναμικών λύσεων χαρτογράφησης υψηλής ευκρίνειας.

Η DMP και η Ushr είναι πάροχοι υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας (HD) οδικών χαρτών στην Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, αντίστοιχα, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πώς μέσα από αυτήν την συνένωση θα δημιουργηθεί μία αυτοκρατορία που θα έχει την ικανότητα να πρωταγωνιστήσει στο συγκεκριμένο τομέα.

Ο Tsutomu Nakajima, Πρόεδρος της DMP δήλωσε: «Η DMP και η Ushr έχουν κοινές αξίες και μέσα από τις υπηρεσίες τους παρέχουν εξελιγμένα συστήματα για την αυτόνομη οδήγηση και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού (ADAS), καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια για τους επιβάτες των οχημάτων μέσω της τεχνολογίας χαρτών HD.

Ο προαναφερόμενος πρόσθεσε: «Με τον συνδυασμό αυτών των δύο εταιρειών , θα προσφέρουμε στους κατασκευαστές αυτοκινήτων OEM μια ολοκληρωμένη λύση χαρτογράφησης τύπου HD για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ιαπωνίας, με δυνατότητα επέκτασης σε παγκόσμιο επίπεδο στο μέλλον. Επιπλέον, θα βελτιώσουμε από κοινού τις τεχνολογίες μας στο έπακρο και συνάμα θα επεκτείνουμε το εύρος των υπηρεσιών μας στον τομέα που δραστηριοποιούμαστε, με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες των απαιτητικών πελατών μας πάνω στην αυτόνομη οδήγηση και στο ADAS».

Με τη χρήση τεχνολογίας LiDAR και των δυνατοτήτων των εξελιγμένων καμερών, η Ushr έχει χαρτογραφήσει όλους τους αυτοκινητόδρομους ελεγχόμενης πρόσβασης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά. Τα χαρακτηριστικά του δρόμου αναπαρίστανται στον χάρτη σε απόσταση περίπου 4 ιντσών γεωχωρικής ακρίβειας.

Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με οχήματα εξοπλισμένα με αισθητήρες και λογισμικό που επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση, οι χάρτες HD της Ushr επιτρέπουν την αυτόματη οδήγηση αυτοκινήτων, ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια σε χαρτογραφημένους δρόμους, παρέχοντας ακριβές κεντράρισμα στη λωρίδα που κινούνται, ομαλό έλεγχο του οχήματος και δυνατότητα πρόβλεψης αλλαγών στο δρόμο.

«Η DMP αντιπροσωπεύει έναν ιδανικό συνεργάτη για την Ushr και μοιράζεται το πάθος μας για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων στην αυτόνομη τεχνολογία ελέγχου των οχημάτων», δήλωσε ο Bruce Gordon, Διευθύνων Σύμβουλος της Ushr. «Η ένωση δυνάμεων με την DMP θα μας βοηθήσει να έχουμε περαιτέρω πρόσβαση στην αγορά αυτόνομων οχημάτων και του ADAS, ιδίως , επειδή αναμένεται να αυξηθεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών κατά τα επόμενα χρόνια πάνω σε τούτο τον τομέα. Εκ μέρους της ομάδας Ushr, ανυπομονώ να συνεργαστώ με την DMP για να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες μας και να οδεύσουμε χέρι – χέρι με επιτυχία προς τα εμπρός».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Είμαι ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος. Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166