Η Playwire εγκαινιάζει πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων βίντεο για μικρούς εκδότες

Η Playwire εγκαινιάζει πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων βίντεο για μικρούς εκδότες

Η Playwire εγκαινιάζει πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων βίντεο για μικρούς εκδότες.

Η Playwire έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο διαδίκτυο, παρέχοντας δωρεάν και πληρωμένες υπηρεσίες αναπαραγωγής βίντεο για ανεξάρτητους εκδότες βίντεο που δεν επιθυμούν να εξαρτώνται αποκλειστικά από το YouTube.

Πλέον η εταιρεία σκοπεύει να γίνειακόμη πιο απαραίτητη μέσω της πλατφόρμας Complete Monetization Platform (CMP) – ένα σύστημα που θα βοηθήσει τους πρώην youtubers να βελτιστοποιήσουν τα έσοδά τους, που αντικειμενικά είναι σχεδόν ανύπαρκτα στην πλατφόρμα του YouTube για την πλειοψηφία των χρηστών, επίσης θα παρέχονται αναλυτικά στοιχεία για καλύτερη κατανόηση της επισκεψιμότητας και των κερδών τους.

Η Playwire που έχει την έδρα της στο Deerfield Beach της Φλόριντα, θέλει να προσφέρει στους μικρούς εκδότες περισσότερα έσοδα από τις διαφημίσεις που χάνονται καθημερινά. Αυτή η μεγάλη μερίδα youtubers μεσαίου βεληνεκούς βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα εχθρικό διαφημιστικό οικοσύστημα, στο οποίο η αγορά των διαφημίσεων μικραίνει τα ποσοστά κερδών που τους αναλογούν από τις διαφημίσεις.

Για να δημιουργηθεί ένας πιο αξιόπιστος τρόπος δημιουργίας εσόδων από τις διαφημίσεις, οι εκδότες ιστού και βίντεο πρέπει να τμηματοποιήσουν το κοινό τους μέσω των εργαλείων που τους παρέχονται, να αξιολογήσουν τις πηγές διαφημίσεων και να αναλύσουν τα αποτελέσματα τους.

Ένας εκπρόσωπος από την Playwire δήλωσε: Aντικειμενικά είναι μια δύσκολη περίοδος να για τους μικρούς εκδότες βίντεο μεσαίας κατηγορίας, οι οποίοι συνήθως μένουν Στην αφάνεια λόγω του άδικου συστήματος που υπάρχει. Πρέπει να αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα κέρδη από τις διαφημίσεις στον βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας