Η Qualcomm ξεπέρασε τα 1 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις IoT

Η Qualcomm ξεπέρασε τα 1 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις IoT

Η Qualcomm ξεπέρασε τα 1 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις IoT.

Η Qualcomm αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις της ξεπέρασαν το ιλιγγιώδες ποσό του 1 δισ. δολαρίων κατά το πρώτο έτος της εισόδου της στην αγορά του IoT.

Μέσω της θυγατρικής της, την Qualcomm Technologies, η εταιρεία ανέφερε ότι παρέχει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των chipset, και υπηρεσίες σε περισσότερες από 30 πλατφόρμες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν ειδικά τις επιχειρήσεις να διεισδύσουν δυναμικά στο IoT.

Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things) αντιπροσωπεύει όλα τα είδη των συνδέσεων στο διαδίκτυο που επιτρέπει την διαχείριση και την συλλογή των δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει τους έξυπνους μετρητές της πόλης, τα έξυπνα αυτοκίνητα και τα έξυπνα οικιακά αντικείμενα, τα οποία είναι μόνο μερικά από την δραστηριότητα του IoT.

«Οι ασύρματες τεχνολογίες που επέτρεψαν την επανάσταση των κινητών συσκευών που τροφοδοτούν τη γρήγορη ανάπτυξη σε των συνδεδεμένων συσκευών,καθώς το IoT έχει φέρει μια αδιαμφισβήτητη συναρπαστική αλλαγή σχεδόν σε κάθε βιομηχανία που μπορείτε να σκεφτείτε, και κατά συνέπεια η Qualcomm Technologies είναι παρούσα σε αυτό το βαρυσήμαντο ζήτημα με τις εξελιγμένες καινοτομίες και τα προηγμένα προϊόντα που βοηθούν να συμβεί αυτό , Δήλωσε ο Mike Finley, ανώτερος αντιπρόεδρος της Qualcomm Technologies, Inc στη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία.

Ο Mike Finley πρόσθεσε επίσης ότι: Με επιτυχία κλιμακώνουμε τις δραστηριότητες της εταιρείας για να εξυπηρετήσουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες νέους πελάτες στο IoT, οπότε με το πανίσχυρο χαρτοφυλάκιο των δυναμικών τεχνολογιών που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τις καινοτόμες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο IoT, αξιοποιώντας σε βάθος κάθε περίπλοκη πτυχή που καλύπτει αυτό το θέμα. Επιπλέον δίνουμε τη ευκαιρία στους πελάτες μας να γευτούν τα οφέλη του IoT στη ζωή τους, παρέχοντας τη συνδεσιμότητα, τον υπολογισμό και την ασφάλεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν ανεμπόδιστα προς τα μελλοντικά του σχέδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας