Η Sony αναθεώρησε την πολιτική επιστροφής χρημάτων στο PlayStation Store

Η Sony αναθεώρησε την πολιτική επιστροφής χρημάτων στο PlayStation Store

Η Sony αναθεώρησε και ενημέρωσε την πολιτική επιστροφής χρημάτων για το κατάστημα ψηφιακών παιχνιδιών PlayStation Store, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να πάρει πίσω τα λεφτά του για ένα βιντεοπαιχνίδι που έχει αγοράσει αλλά δεν έχει κατεβάσει μέχρι και 14 ημέρες μετά την πληρωμή.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις περιπτώσεις, η επιστροφή χρημάτων θα προστίθεται στο υπόλοιπο του πορτοφολιού PlayStation Store, ανεξάρτητα από τη μέθοδο πληρωμής που έχετε χρησιμοποιήσει για να αγοράσετε το εκάστοτε βιντεοπαιχνίδι.

Τα ίδια ισχύουν και για τα πρόσθετα που αγοράζονται εντός των παιχνιδιών (DLC) επιτρέποντας στο χρήστη να πάρει πίσω τα χρήματα του εντός 14 ημερών από την αγορά, αλλά μόνο εάν δεν ξεκινήσατε τη διαδικασία λήψης ή εγκατάστασης. Εάν το περιεχόμενο είναι “ελαττωματικό”, μπορεί να σας χορηγηθεί επιστροφή χρημάτων μετά τη λήψη ή την εγκατάσταση του.

Επίσης, οι παίκτες που προ-παραγγέλλουν παιχνίδια μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων οποιαδήποτε στιγμή πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας (έως και 14 μέρες μετά την κυκλοφορία), με απαραίτητη προϋπόθεση το περιεχόμενο να μην έχει μεταφορτωθεί ή εγκατασταθεί στη συσκευή του χρήστη.

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες, όπως το PlayStation Plus, το PlayStation Now και το Spotify Premium, μπορούν να ακυρωθούν οποιαδήποτε στιγμή εντός της δοκιμαστικής περιόδου των 14 ημερών, ωστόσο μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αναλογικά με τις μέρες που χρησιμοποιήθηκε η εκάστοτε υπηρεσία, δηλαδή, εάν για παράδειγμα έχετε χρησιμοποιήσει το PlayStation Plus για 11 μέρες μετά την δοκιμαστική περίοδο, θα γίνει συμψηφισμός και θα επιστραφεί το ποσό που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες 19 μέρες.

Δυστυχώς, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δεν γίνεται με αυτοματοποιημένο τρόπο, όπως συμβαίνει στο Steam, το Xbox Live και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Αντ ‘αυτού, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης για να ζητήσετε πίσω τα λεφτά σας, δηλαδή κατόπιν συνεννοήσεως και εφόσον εγκριθεί το αίτημά σας.

Μην ξεχνάτε πως η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ετούτο το δικαίωμα σε μεμονωμένες περιπτώσεις, εάν κριθεί πως ο χρήστης έχει παραβιάσει τους κανόνες ή αν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος που να παραπέμπει σε απάτη η όλη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικές θερμαινόμενες κουβέρτες, προφυλάξεις και οδηγίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας