Η Sony έχει πουλήσει 525 εκατ. PlayStation και το γιορτάζει με το PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition

Η Sony έχει πουλήσει 525 εκατ. PlayStation και το γιορτάζει με το PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition

Η Sony έχει πουλήσει 525 εκατ. PlayStation και το γιορτάζει με το PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition.

Η Sony Interactive Entertainment (SIE) δήλωσε ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 525,3 εκατομμύρια συσκευές PlayStation από το 1994 και για να το γιορτάσει θα κυκλοφορήσει μία περιορισμένη έκδοση που θα ονομάζεται PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη για αγορά στις 24 Αυγούστου 2018. Επισης η νέα κονσόλα θα πωλείται στη λιανική τιμή για 49.980 γιέν στην Ιαπωνία, 499 δολάρια στη Βόρεια Αμερική και 499 ευρώ στην Ευρώπη.

Η Sony είπε ότι η περιορισμένη έκδοση δημιουργήθηκε σαν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλο τον κόσμο που την εμπιστεύτηκε τόσα χρόνια, όμως το κακό μαντάτο της υπόθεσης είναι πώς θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο μόνο 50.000 κονσόλες, κάτι που φυσικά θα αφήσει δυσαρεστημένους αρκετούς παίκτες που δεν θα προλάβουν να το αγοράσουν.

Με την κυκλοφορία του αρχικού PlayStation που ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία στις 3 Δεκεμβρίου 1994, η εταιρεία κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσελκύσει ένα τεράστιο που την ακολουθεί παντού. Τα επόμενα PlayStation που κυκλοφορούσαν φέρουν τις εξής ονομασίες: PlayStation 2, PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita και το PlayStation 4. Το τελευταίο έχει πουλήσει 81,2 εκατομμύρια μονάδες μέχρι τώρα

O John Kodera, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SIE δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τη συνεχή υποστήριξη στους οπαδούς και τους συνεργάτες μας , οι οποίοι όλοι με τη σειρά τους έχουν συνεισφέρει στην πλούσια ιστορία του PlayStation. Χωρίς την παθιασμένη μας κοινότητα, δεν θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο των 500 εκατομμυρίων μονάδων σε πωλήσεις. Το PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition δημιουργήθηκε για να δείξει την εκτίμηση μας στους πιστούς οπαδούς μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το PlayStation το καλύτερο μέρος για να παίξει ο κόσμος τα αγαπημένα του παιχνίδια, επίσης δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε τη βιβλιοθήκη μας με ακόμη περισσότερα σπουδαία παιχνίδια».

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η Sony θα πωλήσει ξεχωριστά το ασύρματο χειριστήριο (Dualshock 4) 500 εκατομμύρια Limited Edition μαζί με το Gold Wireless Headset 500 Million Limited Edition, αρχής γενομένης από τις 24 Αυγούστου 2018, επίσης σε περιορισμένες ποσότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας