Η Samsung παρουσίασε το έξυπνο ηχείο Galaxy Home που συνοδεύεται με το Bixby

Η Samsung παρουσίασε το έξυπνο ηχείο Galaxy Home που συνοδεύεται με το Bixby

Η Samsung παρουσίασε το έξυπνο ηχείο Galaxy Home που συνοδεύεται με το Bixby.

Είναι γνωστό πως αρκετές εταιρείες έχουν δημιουργήσει τα δικά τους έξυπνα ηχεία, και μάλιστα στέκονται πολύ καλά στην αγορά με δυναμικές πωλήσεις, όπως το Amazon Echo, το Google Home και το Apple HomePod.

Και σήμερα, μετά από ένα χρόνο εικασίας και προβλέψεων, η Samsung παρουσίασε τελικά το πρώτο της έξυπνο ηχείο, Galaxy Home, το που θα συνοδεύεται με τον φωνητικό βοηθό Bixby.

Το συγκεκριμένο ηχείο έκανε το ντεμπούτο του σήμερα μαζί με το Galaxy Watch και το Samsung Galaxy Note9.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία δεν ανέφερε την ημερομηνία που θα ξεκινήσει να πωλείται το Galaxy Home ή την τιμή πώλησης. Όμως σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές από ανώνυμες πηγές λένε πως το κόστος του θα ανέρχεται στα 300 δολάρια.

«Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο έξυπνο ηχείο της εταιρείας θα ανακοινωθούν στο συνέδριο προγραμματιστών της Samsung που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο», δήλωσε σήμερα ο AI Ji Soo Yi, εκπρόσωπος της Samsung.

Το Galaxy Home θα έχει δυνατόττητα δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, επίσης ο χρήστης θα μπορεί μέσω αυτής της συσκευής να ελέγξει και να ενεργοποιήσει τις οικιακές συσκευές του σπιτιού που είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι χειροκίνητα.

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι το Spotify θα είναι ενσωματωμένο στο Galaxy Home, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική ή να λαμβάνουν συστάσεις τραγουδιών από το Spotify μέσω του Bixby.

Από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο Bixby το 2017 στο smartphone Galaxy S8, αρκετοί εμπειρογνώμονες ανέφεραν πως αντικειμενικά δεν είναι τόσο ικανός όσο οι ανταγωνιστές του, όπως η Alexa, ο Siri, το Google Assistant και η Cortana. Βέβαια με το πέρασμα των καιρών θα υπάρξουν αρκετές βελτιώσεις στο φωνητικό βοηθό της Samsung και ενδέχεται να εξαλείψει τις οποιαδήποτε αδυναμίες έχει έναντι των αντιπάλων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας