Η υπηρεσία Nintendo Switch Online θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου

Η υπηρεσία Nintendo Switch Online θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου

Η υπηρεσία Nintendo Switch Online θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει λεπτομερώς ποια θα είναι τα οφέλη που θα αποκτήσουν οι παίκτες πληρώνοντας τη συνδρομή.

Συγκεκριμένα τα μέλη του Nintendo Switch Online θα αποκτήσουν πρόσβαση σε παιχνίδια όπως Splatoon 2, Arms, Mario Kart 8 Deluxe, και Mario Tennis Aces.

Οι παίκτες επίσης θα έχουν πρόσβαση και στα κλασικά παιχνίδια της Nintendo, όπως το Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda και το Dr. Mario.

Επιπλέον οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τα αντίγραφα ασφαλείας από τα παιχνίδια που παίζουν στο Cloud της εταιρείας, το οποίο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα δεδομένα σας online. Αυτό καθιστά εύκολη την ανάκτηση των δεδομένων του παιχνιδιού σας σε περίπτωση που χαλάσει το μηχάνημα σας ή αγοράσετε μία νέα κονσόλα.

Οι παίκτες θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής smartphone του Nintendo Switch και θα λάβουν ειδικές προσφορές για διάφορα πράγματα σε χαμηλότερη τιμή. Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη Nintendo Switch Online, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς ημερομηνίας έναρξης, θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή αργότερα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια καταληκτική ημερομηνία.

Οι συνδρομές ξεκινούν από 4 δολάρια το μήνα, ή 8 δολάρια για τρεις μήνες, ή 20 δολάρια για ένα χρόνο. Για το οικογενειακό συνδρομητικό πακέτο έως οκτώ μέλη, το κόστος θα είναι 35 δολάρια για ένα έτος.

Ωστόσο αρκετός κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με τα οφέλη που προσφέρει η εταιρία για την υπηρεσία Nintendo Switch Online, αφού ήδη υπάρχουν αρκετές παρόμοιες υπηρεσίες σε άλλες πλατφόρμες που είναι περισσότερο ελκυστικές για τον παίκτη, εντούτοις είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός πώς θα πορευτεί αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τώρα όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες για το αν θα γράφουν στη συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία, εκτιμώ πως το πιστό κοινό της Nintendo το οποίο φυσικά είναι αρκετά μεγάλο στην Ελλάδα θα πληρώσει τα 20 δολάρια, βέβαια για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα απλά θα μείνουν με την όρεξη.