Η Unity θα κυκλοφορήσει τα εργαλεία δημιουργίας του Carte Blanche VR τον Οκτώβριο

Η Unity θα κυκλοφορήσει τα εργαλεία δημιουργίας του Carte Blanche VR τον Οκτώβριο

Η Unity θα κυκλοφορήσει τα εργαλεία δημιουργίας του Carte Blanche VR τον Οκτώβριο.

Η Unity προέβη στην ανακοίνωση ορισμένων σπουδαίων ειδήσεων για το VR στο συνέδριο Unite Tokyo, αυτή την εβδομάδα.

Η εταιρεία παρουσίασε την τελευταία πρόοδο της στη σουίτα δημιουργίας του Carte Blanche VR κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Timoni West μέλος της Unity επιβεβαίωσε ότι η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό από τον Οκτώβριο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Carte Blanche διαφέρει από το τυπικό VR, αφού επιτρέπει στους προγραμματιστές να μπουν στα παιχνίδια τους μέσω των headsets για να επεξεργάζονται σκηνές και να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα εργαλεία τρίτων. Η ελπίδα είναι ότι, μια μέρα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα VR θα επιτρέψει στους έμπειρους προγραμματιστές της Unity να δημιουργήσουν ακόμη καλύτερες εμπειρίες, ενώ αναμφισβήτητα θα προσελκύσει ένα νέο κύμα προγραμματιστών.

Για να γίνει αυτό, η πλατφόρμα παρουσίασε ένα απλοποιημένο UI με ένα ευρύ φάσμα προκατασκευασμένων στοιχείων, δηλαδή μέσω αυτών των νέων χαρακτηριστικών η διαδικασία απλοποιείται στο μέγιστο, εξοικονομώντας ταυτόχρονα αρκετό χρόνο για όσους τα χειρίζονται.

Το αποτέλεσμα αυτής της προόδου μεταφράζεται σε ένα δυναμικό σύστημα οικοδόμησης εφαρμογών στα έργα των προγραμματιστών το οποίο μπορεί να προσφέρει στους δημιουργούς τεράστιο επίπεδο εξατομίκευσης, όσον αφορά την εμφάνιση και την αίσθηση, και ταυτόχρονα καθιστά αυτές τις εφαρμογές και τα παιχνίδια πιο γρήγορα από ό, τι πριν.

Η Unite θα επισκεφτεί το Βερολίνο τον Ιούνιο σε μία τοπική εκδήλωση, οπότε είναι πολύ πιθανό να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πλατφόρμα. Όσον αφορά την απελευθέρωση, δεν θα εκπλαγούμε αν η πλατφόρμα ξεκινήσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης της Unite του LA στα τέλη Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας