Το Clash Royale League θα ξεκινήσει 20 Αυγούστου με prize pool 1 εκατ. δολ.

Το Clash Royale League θα ξεκινήσει 20 Αυγούστου με prize pool 1 εκατ. δολ.

Το Clash Royale League θα ξεκινήσει 20 Αυγούστου με prize pool 1 εκατ. δολ.

Η Supercell έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει την πτώση σεζόν του Clash Royale League στις 20 Αυγούστου, και μάλιστα το εκπληκτικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι θα έχει ένα μεγάλο prize pool που θα ανέρχεται συνολικά στο 1 εκατομμύριο δολάρια (Σημείωση: prize pool είναι το ποσό που θα μοιραστεί στους νικητές).

«Η εταιρεία με έδρα το Ελσίνκι της Φινλανδία, ελπίζει ότι τα esports που παίζονται στις κινητές συσκευές θα κινήσουν περαιτέρω το ενδιαφέρον του κόσμου εν αντιθέσει με τα προηγούμενα έτη, και σε αυτό θα συμβάλει στο μέγιστο και το Clash Royale», δήλωσε ο Tim Ebner, επικεφαλής των esports στη Supercell.

Το Clash Royale θεωρείται αναμφισβήτητα ένας σημαντικός συντελεστής για τα ετήσια έσοδα της Supercell τα οποία ανήλθαν στα δύο δισεκατομμύρια δολάρια την περσινή χρονιά.

Η εταιρεία ανέβασε εχθές ένα τρέιλερ στο YouTube για την διοργάνωση του Clash Royale League που δίνει μία πρώτη γεύση στον κόσμο τι πρόκειται να ακολουθήσει, και έχει ως στόχο να ενθουσιάσει τους ανθρώπους και να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο τα esports που παίζονται στις κινητές συσκευές, όπως το smartphone.

Οι φίλοι του Clash Royale μπορούν να συντονιστούν στο νέο επίσημο κανάλι στο YouTube για να μαθαίνουν πρώτη όλα τα νέα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρέπει να επισημάνουμε πώς το Clash Royale League δεν θα διεξαχθεί μπροστά σε ζωντανό ακροατήριο, και οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω ζωντανής ροής από το διαδίκτυο.

Οι ημερομηνίες έναρξης του πρωταθλήματος για κάθε περιοχή είναι οι εξής : Λατινική Αμερική: 13 Αυγούστου, Ηπειρωτική Κίνα: 17 Αυγούστου, Βόρεια Αμερική: 20 Αυγούστου, Ευρώπη: 21 Αυγούστου, και την Ασία: 24 Αυγούστου.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι η Supercell κατάφερε με μεγάλη προσπάθεια να αναδειχθεί ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο βιντεοπαιχνιδιών για κινητές συσκευές τα τελευταία χρόνια, διότι δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός πως υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας