Η υποστήριξη Split-screen για εφαρμογές Android είναι τώρα διαθέσιμη στο Canary του Chrome OS

Η υποστήριξη Split-screen για εφαρμογές Android είναι τώρα διαθέσιμη στο Canary του Chrome OS

Η υποστήριξη Split-screen για εφαρμογές Android είναι τώρα διαθέσιμη στο Canary του Chrome OS.

Πριν λίγο καιρό η Google πρόσθεσε το Split-screen (διαχωρισμό οθόνης) στο Chrome OS, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να τοποθετήσουν ταυτόχρονα τα παράθυρα ή τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν δίπλα-δίπλα. Αυτή η ενέργεια αναμφισβήτητα χαρακτηρίστηκε ως μία ιδιαίτερα έξυπνη βελτίωση που θα βοηθούσε τον κόσμο, ιδιαίτερα στα tablet. Δυστυχώς, αυτό το χαρακτηριστικό δεν ήταν διαθέσιμο για τις εφαρμογές Android, όμως από σήμερα αυτό το στοιχείο πλέον έχει προστεθεί στο Canary του Chrome OS.

Η υποστήριξη για διαχωρισμό της οθόνης σε εφαρμογές Android στο Chrome OS είναι πλέον διαθέσιμη στο Canary για δοκιμή από τους χρήστες

Για να λειτουργήσει ο διαχωρισμός της οθόνης θα πρέπει να εκτελείτε το Canary και να έχετε ενεργοποιημένο το “enable-tablet-splitview”, όμως θα ήθελα να σας επισημάνω ότι θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνετε χρήση του Split-screen, καθώς αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό και παρουσιάζει ορισμένες δυσλειτουργίες, επίσης δεν συνιστάται για καθημερινή χρήση.

Αυτή η λειτουργία, σε συνδυασμό με την πρόσφατη προσθήκη της δυνατότητας εκτέλεσης εφαρμογών Android στο παρασκήνιο, κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα, καθώς αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίπλα-δίπλα χωρίς να χρειάζεται να τις αλλάζετε συνεχώς μεταξύ τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας