Κατεβάστε αρχεία με το συνδυασμό BinNews και GrabIt

Κατεβάστε αρχεία με το συνδυασμό BinNews και GrabIt

H απόκτηση αρχείων μεγέθους terrabytes που διακινούνται στα Newsgroups, γίνεται εύκολη μέσω της χρήση μίας υπηρεσίας όπως το BinNews, το κόστος της οποίας κυμαίνεται περί τα 4,5 ευρώ το μήνα.

Μέσω του BinNews, μπορείτε να επιθεωρείτε λίστες με διαθέσιμα αρχεία, να επιλέγετε και να κατεβάζετε όποια θέλετε μέσω μιας εφαρμογής όπως το GrabIt (κατεβάστε το από εδώ )https://www.shemes.com. Τα παραπάνω προϋποθέτουν πως θα έχετε πρόσβαση σε ένα server – ρωτήστε τον παροχέα σας και, αν δεν διαθέτει, θα πρέπει να καταφύγετε σε μία εναλλακτική λύση, όπως η GigaNews (https://www.giganews.com). Όταν έχετε πρόσβαση σε ένα Newsgroup server και δημιουργήσει λογαριασμό στο BinNews, εγκαταστήστε το Grabit και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πίνακας περιεχομένων

Βήμα 1

Επισκεφθείτε το BinNews και, αν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό που σας έχει δώσει η υπηρεσία. Όπως θα παρατηρήσετε, το BinNews ομαδοποιεί τα αρχεία των Newsgroups σε εύκολα αναγνωρίσιμες κατηγορίες. Επιλέξτε μία από αυτές.

Βήμα 2

Στην οθόνη θα εμφανιστεί μία λίστα με τα πιο πρόσφατα αρχεία που κυκλοφορούν στα Newsgroups, στην κατηγορία που επιλέξατε. Κάντε κλικ σε ένα από αυτά και επιλέξτε από το παράθυρο που εμφανίζεται “Extended Info”.

Βήμα 3

Το αρχείο που θέλετε να κατεβάσετε έχει αποσταλεί στα Νewsgroups σπασμένο σε μικρότερα τμήματα. Από το παράθυρο που βλέπετε μπορείτε να τα αναζητήσετε. Αφήστε τις ρυθμίσεις ως έχουν και κάντε κλικ στο “Search”.

Βήμα 4

Τα αρχεία που θα εμφανιστούν, θα είναι τμήματα του αρχείου που επιθυμείτε – όπως θα φαίνεται και από το όνομά τους, π.χ. “τμήμα 1/5”, “2/5” κ.λπ. Για να αποκτήσετε όλο το αρχείο, επιλέξτε όλη την ακολουθία των τμημάτων (π.χ. από 1 έως 5) και κάντε κλικ στο “Get”.

Βήμα 5

Αποθηκεύστε το αρχείο σε ένα σημείο του δίσκου σας και τρέξτε το GrabΙt. Κάντε κλικ στο πλήκτρο Article Import. Αλλάξτε το “1. What type…” σε “NZB”, κάντε κλικ στο Add και από το παράθυρο που εμφανίζεται επιλέξτε το αρχείο που αποθηκεύσατε νωρίτερα.

Βήμα 6

Μετά την προσθήκη του αρχείου θα επιστρέψετε στο προηγούμενο παράθυρο. Κάντε κλικ στο πλήκτρο Grab, που βρίσκεται στο κατώτερο τμήμα του και… αυτό ήταν! Η μεταφορά έχει ήδη ξεκινήσει και το αρχείο θα είναι σύντομα κοντά σας!

Προηγούμενο άρθροΑλλάξτε εύκολα τα styles των Windows XP
Επόμενο άρθροΜια ζωή την έχουμε, έτσι για να ξεφύγουμε
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας