Καζαμίας, το όνομα ανύπαρκτου αστρολόγου, και οι προβλέψεις μας

Καζαμίας το όνομα ανύπαρκτου αστρολόγου, και οι προβλέψεις μας

Εδώ και κάμποσα χρόνια, η δημιουργική κοινότητα του Texnologia.Net εκδίδει (με την αυστηρή έννοια του «εκδίδω») τις αποδεδειγμένα έγκυρες (και άκυρες) αστρολογικές προβλέψεις για το έτος που χτυπάει το κουδούνι. Δεν είναι τυχαίο που οι ανά την υφήλιο Λίτσες, Γιώργηδες και Κωστάδες, προβάλλουν τις δικές τους προβλέψεις κατόπιν εορτών, βασιζόμενοι ΠΑΝΤΑ σε εμάς!

Εξαίρεση αποτελεί η τελευταία χρονιά, κατά την οποία ο σύγχρονος Νοστράδαμος του Texnologia (βλέπε Κατίνα) δεν πρόλαβε να επιστρέψει εγκαίρως από τα χιονισμένα οροπέδια του Θιβέτ, ώστε να έχουμε για ακόμη μια χρονιά τις προβλέψεις του Δαλάι Λάμα.

Ακολουθεί ο δικός καθιερωμένος Καζαμίας (έτσι για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως ο Καζαμίας ήταν το όνομα ενός ανύπαρκτου αστρολόγου), ορόσημο για τους «έχοντες» και οδηγός για τους «θέλοντες» της χρονιάς που έρχεται… (Μπας και δικαιολογήσουμε κουταμάρες που κάνουμε και πληρώνουμε.

Ιανουάριος

 • Ο Νερουλάς ανάδρομος και ο παππούς παράδρομος

Ο φακίρης κάνει τον ισολογισμό από τις εισπράξεις στα κάλαντα και ανακαλύπτει ότι ο προϋπολογισμός δεν επαρκεί για πρωτοχρονιάτικο πίτα γύρο χωρίς κρεμμύδι, συνεπώς ο το στομάχι μας βολεύεται με τη φασολάδα του Νοέμβρη.

Ο παλαβιάρηςεπαναπαύεται με τις δάφνες του καθώς βλέπει τα χρήματα (των άλλων) – δωρεά – στο site να πιάνουν τόπο και βάζει αγγελία για προσφορά πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το ebay παίρνει φωτιά, πίτα και πάλι δεν υπάρχει κι ο Καραπαπάρας μαζί με τα αχαμνά του δίνει και ένα φλουρί δώρο στους δύστυχους!

Φεβρουάριος

 • Πιάσε τα Ψάρια ρε Μάκη!

Ο akispara, ντυμένος Sex-bomb κερδίζει (και πάλι) στον αποκριάτικο διαγωνισμό του Texnologia. Στη σεμνή τελετή που ακολουθεί, αφού ευχαριστεί γονείς, παιδιά, μπατζανάκια καθώς και το χρυσόψαρό του τον Αρτέμη για τη συντροφιά του, αφιερώνει και παραδίδει το έπαθλο (το φλουρί της περσυνής πίτας) στον δεύτερο και κατάϊδρωμένο coursaro, ο οποίος ντυμένος Pocahondas κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τον λύκο της κακιάς fakiro-κοκκινοσκουφίτσας (μα καθόλου φαντασία αυτό το παιδι?!)

Μάρτιος

 • Ο Προβατίνας, ψήνεται;

Ο Τάκης αποφασίζει να αλλάξει πόλη και χωριό (και συνήθειες!) και να επαναπατριστεί στην φουκαριάρα Ψωροκώσταινα, προκειμένου να υπηρετήσει την μαμά – πατρίδα! Οδηγίες / κατευθύνσεις που πήρε από τον Ρουβά, ήρθαν σε πλήρη αντίθεση με αυτές των παλιών καραβανάδων. Το ΣτΕ ερευνά το όλο ζήτημα σε συνάρτηση με το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό. Η Βέφα τον κυνηγά αλλά αυτός αντιστέκεται! (για συνταγές μιλάμε)

Απρίλιος

 • Ήρθε ο Μόσχος ο σιτευτός! Το Zortal παίρνει φωτιά!!!

Ο Ορέστης αποφασίζει να παίξει τα νούμερα των διαγραφών του στο Τζόκερ και υπόσχεται το Τζακποτ στον Καρασαρδέλη! Αυτό κάθεται, αλλά οι καταρράχτες του Νιαγάρα ανήκουν πλέον στους αλλοδαπούς! Ο διαχειριστής του ιστότοπου μας τον διαγράφει και πάλι καθώς δεν διέθεσε ποσό από τα κέρδη στο site κι αυτός (ο Ορέστης) επανα-εγγράφεται (και πάλι) με το nick name «volemenoss» και ξεκινάει προπαγάνδα εναντίον του δικτάτορα. Παρεμπίπτοντος η ευχή του nick εισακούεται και οι επιμελητές ψήνουν αρνιά στις κάσες των servers. (Πληροφορίες περί μαζικών αυτοκτονιών κρίνονται ανυπόστατες)

Μάιος

 • Η Σελήνη στους Διδύμους και κάνουν τρίο γιατί έχει κρύο. (pp Karapa)

Έφτασε η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε!!!!

Ο Μήτσος επανεμφανίζεται προμοτάροντας τα Windows 10 ενώ η Τζένη ανεβάζει αποκλειστικό βίντεο ξυλοδαρμού του στο πατάρι, με δωρεάν διανομή χωμένη στο στόμα, σα το μήλο στο γουρουνόπουλο! Ο Akispara παραλαμβάνει στο mail το ανάλογο βίντεο που ανεβάζει στο youtube με τίτλο: «Τα εφτάρια μαμούν και δέρνουν!» (έρευνες για παρόμοια συνθήματα κατά την διάρκεια των Προεδρικών εκλογών καταλήγουν σε αδιέξοδο)

Ιούνιος

 • Τα πάντα σταματούν!!!

Η Αφροδίτη πραγματοποιεί τον μεγάλο της έρωτα με το Καβούρι και 2 από τους μέγιστους μυητές έχουν τα γενέθλια τους! ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ! στο ψηφιακό στέκι μας, πλυθείτε, στηθείτε και άλλο κακό να μην σας βρει!

Τα πάντα είναι ήρεμα κι ο Dope το εκμεταλλεύεται ανεβάζοντας videos από τα πρώτα all night stand parties της Μυκόνου, όπου διακρίνονται καθαρά ο mikele αγκαλιά με ένα ροφό και ο ntelirios αγκαλιά με την Έφη Θώδη, να παραδίδουν μαθήματα χορευτικής δεξιοτεχνίας.

Ιούλιος

 • (και μας φάγαν τα λιοντάρια!)

Ο πρώτος γάμος της χρονιάς αποτελεί γεγονός! Η riama γνωρίζει σε καφενείο του Ψειρή τον riamos και ο έρωτας είναι αναγκαβέλος! Στην τελετή προσέρχεται σύσσωμο το Zortal αλλά η Έλλη δημιουργεί ζηλόφθονο επεισόδιο γιατί η riama θα γίνει μάνα. Στη κοπή της γαμήλιας τούρτας, το φλουρί πέφτει στον Kostas_ ο οποίος σπεύδει να αγοράσει 12ποντες κόκκινες γόβες για τα επόμενα Χριστούγεννα!

Αύγουστος

Το Texnologia σχεδόν καταρρέει πάλι καθώς άλλοι έχουν πάρει τα βουνά κι άλλοι τις θάλασσες. Δηλώσεις επιμελητών του στυλ «θα έχω τον φορητό μαζί» ή «θα μπαίνω από internet café» αποδεικνύονται φανφάρες, καθώς milo (firikis) Κoprodog και gala έχουν γίνει δερβέναγες για να στοιχειοθετούν και αρχειοθετούν φωτογραφίες που στέλνει η ftou (στον κόρφο μου!) από το ρεπορτάζ της στα νησιά! Ανώνυμη καταγγελία που θέλει την λάμψη στην φωτογραφία από τα Κουφονήσια να οφείλεται στην κόμμωση του frouli, ακόμη το ερευνούμε (παίζει να είναι και φακός στα χέρια του frouz!).

Σεπτέμβριος

 • (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12!)

Πρώτο Θέμα σε όλα τα ΜΜΕ έχει να κάνει με την ανακάλυψη νέας φυλής (300) παρθένων γυναικών στα υψίπεδα του Νεπάλ! Όλα τα κανάλια σπεύδουν να σκιαγραφήσουν το γεγονός ενώ ερασιτεχνική κάμερα συλλαμβάνει τον fakiri να προσπαθεί να πολιτογραφήσει τις συγκεκριμένες αγνές ως Λετονές, προκειμένου να ενταχθούν στον στόλο του. Παρά την κατακραυγή, η προσπάθεια αποδίδει και οι 300 γίνονται πλέον 600 κι ο fakiris… πλούσιος! (ακούστηκε ότι antrikos, Neiko, Rockbob και Pablito επιμελήθηκαν των crash-tests, αλλά δεν μπορώ να το υποστηρίξω / αποδείξω!)

Οκτώβριος

 • Κοσμογεννικές απαντήσεις σε ουτοπικές ερωτήσεις επιμελητών μέσα στον μήνα άρνησης που διανύουμε:
 1. Elli: θα γίνω επιτέλους μάνα? = ΟΧΙ
 2. Maniac: θα βγάλω επιτέλους φράγκα? = ΟΧΙ
 3. Fakiris: θα πιάσουν τόπο οι εκπτώσεις? = ΟΧΙ
 4. Trekos: θα κατέβω από το γ$^%$^%#νο πατάρι? = ΟΧΙ
 5. Xenos: θα πηδήξω να ηρεμήσω? = ΟΧΙ
 6. Limno: θα γίνει η θάλασσα γιαούρτι? = ΟΧΙ
 7. Dope: θα γίνουμε ποτέ κόκαλο? = ΟΧΙ
 8. CAT: θα πάω διακοπές μονάχη? = ΟΧΙ
 9. Χrita: θα γίνω Μενεγάκη ? = ΟΧΙ
 10. Ftou: θα κάνω έκθεση φωτογραφίας? = ΤΣΟΥ
 11. Riama: (άσε, την παντρέψαμε, την βολέψαμε) …
 12. Frou2: θα γλυτώσω από δαύτον? = ΟΧΙ
 13. Fouzman: θα γλυτώσω από δαύτον? = ΟΧΙ
 14. Akipara: θα τις βγάλω τις παντόφλες? = ΟΧΙ
 15. Ioannidis: ρε @, θα πάρουμε κανά φράγκο? = ΟΧΙ

Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους συναγωνιστές (Neikos, Karap, Pablitos, Rockbobs, Voice, Youli, Katrina) που δεν κατάλαβα την ερώτησή τους, αλλά η απάντηση παραμένει αναλλοίωτη: ΟΧΙ

Νοέμβριος

 • (Ακόμη κι Γουλιέμμος Τέλος, …πυροβολεί!!!)

Και το βέλος του βρίσκει το μήλο της Ιντερνετικής Παιδείας!!!!!!!

Μετά από χρόνια χαμένο στον λαβύρινθο του Ιντερνετ, επιτέλους το Zortal αποκτά, μέσω των μελών του, την παιδεία που του λείπει!

Ο διαχειριστής του site μας αποφασίζει τελικά να κόψει πίτα, μετά από 2 χρόνια, ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα με δώρο ένα μαμημένο Ford coupe που δεν μπορεί να ξεφορτωθεί! (φλουρί βέβαια δεν υπάρχει) αλλά το όλο concept ανεβαίνει live στο Facebook και την επόμενη μέρα το Texnologia γονατίζει, (καθώς πλέον τρέχει μόνο του στο στίβο του διαδικτύου) γιατί οι μυητές δεν προλαβαίνουν τον καταιγισμό εγγραφών (αποστείλετε από τώρα τα βιογραφικά σας, μπας και προλάβουμε!)

(Αυτά που δήλωσε ο Λιακόπουλος, ότι το τανκ του Πολυτεχνείου το οδηγούσε εξωγήινος με μεγάλη μύτη, αποδείχτηκε πως ήταν ο Πινόκιο την Πρωταπριλιά)

Δεκέμβριος

 • (Μπορεί να ήρθαν και οι κατσίκες)

Αλλά επειδή τέτοιο μήνα δεν γίνεται να κάνεις προβλέψεις, καθώς το Ζορταλ θα εξακολουθεί να παραμένει Νο 1 για εμάς…

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ TEXNOLOGIA…
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…
ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ…
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ…
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ και ΦΙΛΟΥΣ…
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και το 2010 ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Προηγούμενο άρθροΜε λένε Άννα και έκοψα το κάπνισμα, και εισπνέω καθαρό αέρα
Επόμενο άρθροΗ μεγάλη απάτη με τα κοντέρ
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας