Κινητό jukebox για ακρόαση μουσικής εν κινήσει

Κινητό jukebox για ακρόαση μουσικής εν κινήσει

Μεταφέρετε τα μουσικά σας CDs κατευθείαν στο κινητό σας τηλέφωνο και ακούστε τα όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και στην παραλία. Να τονίσουμε πως η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και διαρκεί μερικά λεπτά.

Τα περισσότερα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα παρέχουν δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3, δηλαδή τραγουδιών που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με το μικρό μέγεθος. Με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να ακούτε δεκάδες από τα αγαπημένα σας τραγούδια κάθε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας πρόσθετες συσκευές. Διαβάστε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τα μουσικά σας CDs σε MP3, έτσι ώστε στη συνέχεια να τα μεταφέρετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Πίνακας περιεχομένων

Βήμα 1

Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το CD-DA X-Tractor, στην έκδοση 0.24. Κύριο πλεονέκτημά του η πολύ καλής ποιότητας μετατροπή, καθώς και η μεγάλη του ευχρηστία. Η εν λόγω εφαρμογή διατίθεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mp3-converter.com/cdda_xtractor.htm για απεριόριστη χρήση, δωρεάν.

Βήμα 2

Κάνοντας κλικ στο Download (από την αριστερή στήλη), εμφανίζεται ένα παράθυρο από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία στην οποία θα αποθηκευτεί το αρχείο. Προτείνουμε να επιλέξετε την Επιφάνεια εργασίας (Desktop), ώστε μετά την ολοκλήρωση του “κατεβάσματος” του αρχείου στον υπολογιστή σας να μπορείτε να το βρείτε εύκολα. Το μέγεθος του αρχείου είναι αρκετά μικρό, οπότε ακόμα και αν δεν διαθέτετε κάποια σύνδεση υψηλής ταχύτητας η μεταφορά δεν θα διαρκέσει πολύ.

Βήμα 3

Μόλις η μεταφορά του αρχείου ολοκληρωθεί, κάνετε διπλό κλικ σε αυτό, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης, η οποία πραγματοποιείται αυτόματα. Στη συνέχεια, εισάγετε ένα CD μουσικής στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε την εφαρμογή από την αντίστοιχη επιλογή του μενού Έναρξη (Start).

Βήμα 4

Αμέσως μόλις η εφαρμογή ενεργοποιηθεί, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στο Options / MP3 Settings. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάνετε κλικ στην κατηγορία MP3 και στο πεδίο Bitrate (kbps) επιλέξτε 96kbps, εκτός αν διαθέτετε κινητό τηλέφωνο με ιδιαίτερα αυξημένη μνήμη, οπότε προτείνουμε να ανεβάσετε την τιμή στα 192kbps.

Βήμα 5

Το επόμενο βήμα αφορά στην προσθήκη των αρχείων που θέλετε να μετατρέψετε. Κάνετε κλικ στο πλήκτρο Refresh CD, το οποίο είναι επάνω αριστερά στο κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής και στη συνέχεια ορίστε ποια αρχεία θέλετε να προσθέσετε, επιλέγοντάς τα. Αμέσως μετά, πατήστε το διπλανό πλήκτρο Rip Tracks έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής.

Βήμα 6

Ανάλογα με τον αριθμό των τραγουδιών που έχετε ορίσει να μετατραπούν, αλλά και την ταχύτητα του υπολογιστή σας, η όλη διαδικασία θα διαρκέσει από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι και αρκετά λεπτά. Μετά την ολοκλήρωσή της, πηγαίνετε στο “C:\Program Files\CD-DA X-Tractor\output” και από εκεί αντιγράψτε τα MP3s στο κινητό σας τηλέφωνο, όπως κάνατε ήδη μέχρι τώρα. Καλές ακροάσεις!

Ωστόσο όσοι από εσάς θέλετε πιο απλά πράγματα και δεν σας αρέσει η παρούσα μεθοδολογία, τότε μπορείτε κάλλιστα μέσω του smartphone σας να κάνετε χρήση των υπηρεσιών του Spotify, όμως για να μην υπάρχουν παρανοήσεις στα γραφόμενά μου, η συγκεκριμένη εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της επί πληρωμή, κάτι που σημαίνει πως προορίζεται για ένα συγκεκριμένο κοινό που έχει οικονομική ευχέρεια και όχι για ολόκληρο τον κόσμο. Η Τελική απόφαση είναι δική σας.

Προηγούμενο άρθροNose grinds με τους γκουρού
Επόμενο άρθροStickies, συγκέντρωσε όλες τις σημειώσεις του γραφείου σε ένα μέρος
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας