ΑρχικήGadgetLogitech Z407: το νέο ασύρματο σύστημα ηχείων 80W με Subwoofer

Logitech Z407: το νέο ασύρματο σύστημα ηχείων 80W με Subwoofer

Εντυπωσιακός ήχος με Subwoofer, αλλά και ασύρματο έλεγχο με ισχύ έως και 80W. Παρουσιάζουμε το νέο σύστημα ηχείων Z407 Bluetooth της Logitech. Ας δούμε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές.

Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά το νέο της καμάρι, το το ηχοσύστημα ηχείων Bluetooth Z407 με Subwoofer, που φέρει μια καινοτόμο ασύρματη μονάδα ελέγχου. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι εξαιρετικά ηχεία, με έναν καθηλωτικό και καθαρό ήχο με βαθιά μπάσα, ικανά να προσφέρουν μια επιπλέον πινελιά στυλ σε κάθε χώρο που επιθυμείτε να ακούτε μουσική είτε στο γραφείο, είτε στο δωμάτιο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Σε αυτήν την περίπτωση τα Z407 είναι εξοπλισμένα με σύστημα ηχείων 2.1 με μέγιστη ισχύ 80 Watt. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατό να έχετε πεντακάθαρη ακρόαση σε υψηλή ένταση, όπως και σε μεσαίες και χαμηλές τιμές στις οποίες παράγεται ο ήχος, συμπεριλαμβανομένων των βαθιών μπάσων. Βασικά γιατί το Subwoofer προσφέρει μια πλουσιότερη εμπειρία ήχου, που προορίζεται ειδικά για μουσική, ταινίες και παιχνίδια.

Logitech Z407

Πρώτα από όλα, οι πιο σημαντικές παραμέτρους που αφορούν τους χρήστες είναι ότι τους παρέχεται η δυνατότητα να έχουν απλό και άμεσο έλεγχο του συγκεκριμένου ηχοσυστήματος μέσω εντολών που γίνονται ασύρματα. Και πιο αναλυτικά, έχει ασύρματο εύρος 20 μέτρων, και πάνω από όλα το κεντρικό σύστημα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον ήχο απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή ή μέσω τηλεχειριστηρίου από την άλλη άκρη του δωματίου. Ένα μόνο κλικ χρειάζεται για να ξεκινήσετε, να διακόψετε, να παραλείψετε ή να επαναφέρετε τραγούδια, να βάλετε σίγαση, να έχετε τον πλήρη έλεγχο της έντασης του ήχου, και τέλος, να τεθεί πανεύκολα η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της λειτουργίας των μπάσων.

Τα ηχεία είναι πανέμορφα κατασκευασμένα, έχουν οβάλ σχήμα με κομψό γκρι χρώμα του γραφίτη. Συγκεκριμένα, έχουν σχεδιαστεί για να είναι ηχεία πολλαπλών θέσεων, αφού στην πραγματικότητα μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα ή οριζόντια. Είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν άνετα, ακόμα και κάτω από την οθόνη, κάτι που σημαίνει πως σας δίνεται η δυνατότητα να εξοικονομήσετε χώρο. Επιπρόσθετα συνοδεύονται με πολλαπλές λειτουργίες σύνδεσης, καθώς τα Z407 είναι συμβατά με Bluetooth 5.0, USB και βοηθητική είσοδο 3,5 mm, που σημαίνει ότι μπορούν να συνδεθούν απευθείας τον με υπολογιστή, το laptop, το tablet και smartphone ώστε μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες, να κατεβάζετε μουσική και να παίζετε βιντεοπαιχνίδια ξένοιαστα και χωρίς προβλήματα.

Logitech Z407: τιμή και διαθεσιμότητα

Το νέο σύστημα ηχείων Bluetooth Z407 της Logitech φαίνεται εξαιρετικό για εργασία στον υπολογιστή σας, αλλά και για παιχνίδια ή ακόμα και χαλάρωση, όλα αυτά χρησιμοποιώντας τον βολικό ασύρματο έλεγχο. Τα Ηχεία θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τις 23 Οκτωβρίου στο Logitech.com στην τιμή των 89,99 ευρώ, μία σχετικά μέτρια προς υψηλή τιμή, αλλά αν αναλογιστούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που φέρει και τις δυνατότητες που δίνει στο χρήστη, τότε μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για επένδυση, αφού αυτά τα ηχεία θα σας κρατήσουν για χρόνια εάν δεν τα καταστρέψετε από τυχόν απροσεξία, δηλαδή να πέσουν από το γραφείο και να σπάσουν. Η τελική απόφαση είναι δική σας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166