ΑρχικήSmartphonesΜαζική διαρροή αποκαλύπτει την τιμή και το σχέδιο του Google Pixel 2...

Μαζική διαρροή αποκαλύπτει την τιμή και το σχέδιο του Google Pixel 2 και Home Mini

Μαζική διαρροή αποκαλύπτει την τιμή και το σχέδιο του Google Pixel 2 και το Home Mini

Η ετήσια απάντηση της Google στο iPhone της Apple αποκαλύπτει ότι η υπερβολή είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά, αλλά δυστυχώς για τον γίγαντα του ίντερνετ, φαίνεται ότι μια τεράστια νέα διαρροή έχει χαλάσει όλες τις πιθανές μεγάλες εκπλήξεις του.

Η διαρροή καλύπτει πέντε προϊόντα που αναμένεται να ανακοινωθούν στο επερχόμενο γεγονός της Google στις 4 Οκτωβρίου. Αυτό περιλαμβάνει τα έξυπνα τηλέφωνα Pixel επόμενης γενιάς, ένα ανανεωμένο Chromebook Pixel και μια μικρότερη έκδοση του έξυπνου ηχείου Google Home .

Ξεκινώντας με τα εμβληματικά προγράμματα Android, η διαρροή – από την Droid Life – φέρεται να δείχνει τόσο το Pixel 2 όσο και το Pixel 2 XL σε όλη τους την δόξα.

Οι εικόνες μοιάζουν πολύ με προηγούμενες εμφανίσεις, οι οποίες δείχνουν και τα δύο κινητά τηλέφωνα με ανοιχτόχρωμο χρώμα που είχαν και οι προκάτοχοί του το 2016.

Αυτό που είναι καινούργιο, όμως, είναι η “Μαύρη και Άσπρη” παραλλαγή του Pixel XL 2 (που απεικονίζεται παραπάνω) που αναμφισβήτητα θα είναι αμφιλεγόμενη φιγούρα που πιθανόν να προβληματίσει τους υποψήφιους αγοραστές, αλλά γούστα είναι αυτά, ίσως σε κάποιους μπορεί να αρέσει.

Το Pixel XL 2 και το μικρότερο Pixel 2 έρχονται στην χρωματική απόχρωση “Just Black”, ενώ το τελευταίο θα είναι επίσης διαθέσιμο σε “Kinda Blue” και “Clearly White”.

Το Pixel 2 θα ξεκινάει από τα $ 649 για τα 64GB και $ 749 για τα 128GB. Το Pixel 2 XL ακολουθεί τις ίδιες επιλογές αποθήκευσης και θα κοστίσει $ 849 ή $ 949 (£ 701), σύμφωνα με την έκθεση.

Η άλλη μεγάλη διαρροή επικεντρώνεται στις έξυπνες φιλοδοξίες του Google Home, καθώς φαίνεται να προσθέτει στο φωνητικά ενεργοποιημένο εύρος ομιλητών του με μια μικρότερη, φθηνότερη συσκευή, η οποία θεωρείται μία τεράστια κίνηση ως εναλλακτική λύση της Google για το Echo Dot του Amazon – η έκθεση επιβεβαιώνει ότι ένα νέο κέντρο με βοηθήματα από την Google έχουν πράγματι δρομολογηθεί- και ονομάζεται Google Home Mini.

Αναλογικά με την τιμή των 49 δολαρίων, το Home Mini φαίνεται να είναι περισσότερο θελκτικό από το Dot της Amazon, συμπεριλαμβάνοντας στην πραγματικότητα ένα δικό του ομιλητή αντί να στηρίζεται σε άλλη συσκευή. Το πεπλατυσμένο Home θα έρθει σε χρωματικές αποχρώσεις των “Charcoal”, “Chalk”, και “Coral”.

Οι τελευταίες δύο συσκευές, το είναι ένα μία συσκευή εικονικής πραγματικότητας το “Daydream View” και το άλλο το Pixelbook. Το κιτ VR μοιάζει πολύ με το πρώτο που είχε κυκλοφορήσει στην αγορά η Google (το οποίο μας άρεσε πολύ ), ενώ το Pixelbook βλέπει την Google να αγκαλιάζει πλήρως το σήμα Pixel με τον διάδοχό του που ονομάζεται Chromebook Pixel.

Το Pixelbook αναμένεται να ξεκινήσει από $ 1.199 και να προσφέρει ένα high-end spec Chromebook, καθώς και μια προαιρετική γραφίδα αξίας $ 99 που ονομάζεται Pixelbook Pen.

Το Droid Life δεν αποκαλύπτει από πού προήλθαν οι εικόνες και οι πληροφορίες, αλλά ο ιστότοπος είναι πολύ σίγουρος ότι οι λεπτομέρειες είναι ακριβείς και ενώ πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε τέτοιες φημολογίες, είμαστε επίσης αρκετά σίγουροι πως η παρούσα έκθεση που έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα έχει αρκετή δόση αλήθειας.

Ίσως το Google να έχει περισσότερες εκπλήξεις στη φαντασμαγορική εκδήλωση των νέων προϊόντων της, όμως; θα το μάθουμε στις 4 Οκτωβρίου.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166