ΑρχικήΕφαρμογέςΠώς να ελέγξετε ποιες εφαρμογές σε iPhone και iPad δεν θα λειτουργήσουν...

Πώς να ελέγξετε ποιες εφαρμογές σε iPhone και iPad δεν θα λειτουργήσουν στο iOS 11

Πώς να ελέγξετε ποιες εφαρμογές σε iPhone και iPad δεν θα λειτουργήσουν στο iOS 11.

Το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Apple, iOS 11, είναι τελικά εδώ. Εκτός από την προσφορά ενός μπουφέ με νέες δυνατότητες, όμως οι ιδιοκτήτες iPhone και iPad πιθανόν να ανησυχήσουν, επειδή η ενημέρωση θα προκαλέσει την διακοπή λειτουργίας πολλών εφαρμογών.

Η ανανέωση αναμφισβήτητα θα φέρει πολλά καλούδια δίνοντας στα smartphones μια αναζωογονημένη εμφάνιση και αίσθηση και όσοι το εγκαθιστούν θα μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των νέων emojis, όλων των νέων ARKit επαυξημένης πραγματικότητας, του συστήματος drag-and-drop και του νέου έξυπνου κέντρου ελέγχου.

Ωστόσο, προτού πατήσετε το κουμπί ενημέρωσης, αξίζει να σας προειδοποιήσουμε ότι πολλές εφαρμογές θα μπορούσαν να σταματήσουν να λειτουργούν, καθώς το iOS 11 δεν θα είναι συμβατό με εφαρμογές 32 bit, καθώς πολλές έχουν αναπτυχθεί πάνω σε αυτό το μοτίβο.

Τα δημοφιλή αγαπημένα, όπως το Flappy Bird και το Flight Contro, για παράδειγμα, δεν μπορούν πλέον να δουλέψουν παρά μόνο αν επανεκκινηθούν σε 64-bit.

Πώς μπορώ να ελέγξω τις συμβατές εφαρμογές με το iOS 11;

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να μάθετε ποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές θα συνεχίσουν να εργάζονται μετά την εγκατάσταση.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά> Εφαρμογές και οι χρήστες θα δείτε μια λίστα με εφαρμογές που δεν θα είναι συμβατές, εκτός εάν δημιουργηθεί μια νέα ενημέρωση πώς θα λύσει το πρόβλημα, αλλά προφανώς στην παρούσα φάση δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο, οπότε λάβετε τα μέτρα σας για να είστε έτοιμοι για κάθε παν ενδεχόμενο.

Αυτές οι εφαρμογές που δεν είναι συμβατές δεν θα διαγραφούν μετά την εγκατάσταση, ωστόσο δεν θα ξεκινήσουν αν προσπαθήσετε να τις ανοίξετε.

Το iOS 11 είναι φορτωμένο με νέα χαρακτηριστικά τα οποία οι ιδιοκτήτες της Apple iPhone και iPad έχουν ενθουσιαστεί και τα απολαμβάνουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς κυκλοφόρησαν στις 19 Σεπτεμβρίου, πριν λίγες μέρες και ο χρόνος είναι ελάχιστος ώστε να τα χορτάσουν ακόμη.

Το iOS 11 ανακοινώθηκε παράλληλα με το ολοκαίνουριο iPhone X και τα ανανεωμένα iPhone 8 και 8 Plus στην εκδήλωση της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο Steve Jobs.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166