ΑρχικήΟικονομίαMicrosoft και SAP ανακοίνωσαν την επέκταση της εταιρικής τους σχέσης στο cloud

Microsoft και SAP ανακοίνωσαν την επέκταση της εταιρικής τους σχέσης στο cloud

Microsoft και SAP ανακοίνωσαν την επέκταση της εταιρικής τους σχέσης στο cloud.

Η Microsoft και η SAP ανακοίνωσαν περιχαρείς πώς θα έχουν πλέον μία πιο εκτεταμένη συνεργασία με σκοπό να προσφέρουν στους πελάτες τους μια αξιόπιστη πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, εκσυγχρονίζοντας τις επιχειρήσεις τους με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δύο εταιρείες κάνουν ένα βήμα παραπάνω, αναπτύσσοντας από κοινού τις λύσεις cloud, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να συγχρονίσουν και να προχωρήσουν μαζί χέρι-χέρι στην αγορά, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις στους πελάτες με εκλεπτυσμένες υπηρεσίες που βασίζονται στο Cloud.

Η SAP θα διαχειρίζεται την ιδιωτική υπηρεσία cloud που φέρει την ονομασία SAP Hana Enterprise Cloud (SAP S / 4 HANA) στο Microsoft Azure και αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες της να εκτελούν τις υπηρεσίες cloud σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Η Microsoft με τη σειρά της θα αναπτύξει το SAP S / 4HANA στο Azure για να βοηθήσει την εταιρεία να εφαρμόσει τις δικές της οικονομικές διαδικασίες. Επίσης, η SAP θα μεταφέρει τα βασικά εσωτερικά επιχειρησιακά συστήματα της στο Azure.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, τόνισε πως η διευρυμένη συνεργασία θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα για τους επιχειρηματικούς πελάτες και των δύο εταιρειών, λέγοντας:

«Καθώς η τεχνολογία μετατρέπει κάθε επιχείρηση και κάθε βιομηχανία, οι επιχειρήσεις αναζητούν τις σωστές πλατφόρμες και τους αξιόπιστους συνεργάτες για να συντομεύσουν τη διαδικασία επιτάχυνσης του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. Χάρη στην πολύχρονη συνεργασία, η Microsoft και η SAP εκμεταλλεύονται τα προϊόντα και των δύο, όχι μόνο για να επωφεληθούν οι ίδιοι μεμονωμένα, αλλά για να βοηθήσουν τους πελάτες να εκτελούν τις πιο κρίσιμες διεργασίες στις εφαρμογές και ταυτόχρονα εξομαλύνοντας το φόρτο εργασίας με το SAP S / 4HANA στο Azure.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166