ΑρχικήΛογισμικάΤο Linux 4.14 θα υποστηριχθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2020

Το Linux 4.14 θα υποστηριχθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2020

Το Linux 4.14 θα υποστηριχθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.

Το Linux Foundation αποκάλυψε ότι το Linux 4.14 θα υποστηριχθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, ενώ το Linux 4.4. θα διαρκέσει μέχρι το 2022.

Οι ειδήσεις επιβεβαιώθηκαν από τον διευθυντή του τιμήματος για την ασφάλεια των υποδομών του Ιδρύματος Linux, τον Konstantin Ryabitsev σε μια δημοσίευση στο Google Plus, λέγοντας ότι η ομάδα του Linux συμφώνησε να επεκτείνει την επόμενη έκδοση του Linux Long Term Support (LTS) από δύο σε έξι χρόνια.

Η επέκταση στο LTS θα βοηθήσει τους προγραμματιστές Android, embedded Linux και Linux IoT, ωστόσο όλες οι μελλοντικές εκδόσεις Linux LTS δεν θα έχουν την ίδια διάρκεια ζωής.

Το ZDNet υπενθυμίζει ότι οι εκδόσεις Linux LTS ενσωματώνουν διορθώσεις σφαλμάτων back-ported για παλαιότερα kernel trees.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω ότι όσοι έχουν την έκδοση Linux 4.14 καλό θα ήταν να σκεφτείτε να μεταβείτε στο το Linux 4.4 κατα τους επόμενους μήνες αν είναι εφικτό, ο λόγος είναι πολύ απλός, ότι έχεις να κάνεις σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, αφού ούτως ή άλλως θα γίνει που θα γίνει.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166