ΑρχικήΟικονομίαMicrosoft και Tezos συνεργάζονται για την υποστήριξη νεοσύστατων επιχειρήσεων στην Ινδία

Microsoft και Tezos συνεργάζονται για την υποστήριξη νεοσύστατων επιχειρήσεων στην Ινδία

  • Το «Century Program» θα υποστηρίξει τους προγραμματιστές για ενάμισι χρόνο για να εφαρμόσουν τη λύση blockchain στην πλατφόρμα Tezos.
  • Οι εταίροι του προγράμματος Century θα επικεντρωθούν στην εξεύρεση συγκεκριμένων λύσεων σε διάφορες βιομηχανίες.

Η εταιρεία Lumos Labs μαζί με τη Microsoft δημιούργησαν το «Century Program». Σε συνεργασία με την Tech Mahindra, το ινδικό τμήμα Volkswagen «KODA AUTO» και την Tezos India, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα επικεντρώνεται στην σκηνή του blockchain με έδρα την Ινδία. Ο στόχος είναι να ανακαλύψουν» 100 λύσεις βασισμένες στο blockchain με συγκεκριμένες βιομηχανικές εφαρμογές.

Τι υποστηρίζει το πρόγραμμα Century από την Tezos;

Το Century Program ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου φέτος και θα υποστηριχθεί από την πλατφόρμα Tezos . Έτσι, οι ομάδες που ενδιαφέρονται να λειτουργήσουν πάνω σε αυτό θα λάβουν οδηγούς και εργαλεία για την εφαρμογή τους στο blockchain. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 18 μήνες και, εκτός από την υποστήριξη της Tezos, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με σημαντικούς παίκτες του κλάδου. Η Microsoft, για παράδειγμα, θα παρέχει καθοδήγηση, δραστηριότητες για την ενίσχυση του μάρκετινγκ και άλλων πόρων με τεχνολογίες αιχμής, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να εντοπίσει και να επιλύσει εμπόδια, προκλήσεις και προβλήματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα θα αναζητήσει λύσεις blockchain για εφαρμογή στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, τη βαριά βιομηχανία, το εμπόριο και τη χρηματοδότηση, την υγειονομική περίθαλψη, τις τηλεπικοινωνίες, την ψυχαγωγία και τον δημόσιο τομέα. Ο Γενικός Διευθυντής της Microsoft Azure Commercial Industry, ο Sanjay Anand, δήλωσε για το έργο:

«Το Πρόγραμμα Century θα επιταχύνει τις δυνατότητες δημιουργίας εξαιρετικών εταιρικών λύσεων για το blockchain στην Ινδία κλιμακώνοντας τις υπάρχουσες ικανότητες, ξεπερνώντας τις προκαταλήψεις, καθιστώντας το blockchain πιο mainstream σε διάφορους τομείς. Συνεργάτες όπως η Tech Mahindra, η ODKODA AUTO DigiLab India και η Tezos India θα βοηθήσουν περαιτέρω στην ενίσχυση της υιοθέτησης blockchain, επισημαίνοντας το ασφαλές, διαλειτουργικό και επεκτάσιμο περιβάλλον που παρέχει αυτή η τεχνολογία. Η Microsoft είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει τη σωστή πλατφόρμα για να συμβεί αυτό.

Ο πρόεδρος της Tezos India, Om Malviya, δήλωσε ότι πιστεύει ότι αυτή η ένωση θα ενισχύσει περαιτέρω τον τεχνολογικό τομέα, κάτι που θα οδηγήσει σε καινούργιες καινοτομίες σε διάφορες βιομηχανίες. Οι επόμενοι 18 μήνες θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για το ινδικό οικοσύστημα blockchain, τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, του προγραμματιστές και επιχειρήσεις. καθώς ξεκινούν την πορεία σε αυτό το ταξίδι του εντοπισμού εφαρμογών για εταιρικές λύσεις στο blockchain. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το ταξίδι μαζί τους για την επέκταση του δικτύου του Ιδρύματος Tezos. Με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, έχουμε τα εχέγγυα να καθοδηγήσουμε και να εκπαιδεύσουμε τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στο έπακρο για να πετύχουν το σκοπό τους.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166