ΑρχικήΕιδήσειςΜοντέλα και Τατουάζ δεν συμβαδίζουν, ακόμη και σήμερα

Μοντέλα και Τατουάζ δεν συμβαδίζουν, ακόμη και σήμερα

Πολλά πρακτορεία μοντέλων, προσπαθούν να πείσουν τις κοπέλες να μην σημαδέψουν το σώμα τους. Για τους καταλόγους και τα περιοδικά, οι πελάτες συνήθως ζητάνε να κρυφτούν τα τατουάζ (με καλλυντικά ή με επεξεργασία μετά τη φωτογράφιση), και στον κόσμο της μόδας τα τατουάζ θεωρούνται άσχημα σχήματα που ο μόνος σκοπός που εκπληρώνουν είναι να τραβάνε την προσοχή μακριά από τα ρούχα.

Παρόλα αυτά πολλές είναι εκείνες που τολμούν να ζωγραφίσουν το σώμα τους. Άλλες προτιμάνε μικρά και διακριτικά σχέδια, ενώ οι πιο τολμηρές, μεγάλα σχέδια σε φανερά σημεία του σώματος. Το ερώτημα είναι λοιπόν: Τα τατουάζ πάνω σε μοντέλα είναι απίστευτα φανταχτερά και τελείως άχρηστα, ή προσθέτουν κολακεία στην εξωτερική εικόνα τους; Δείτε λοιπόν και κρίνετε…

Carolyn Murphy

Η Carolyn Murphy έχει ένα τεράστιο τατουάζ που περνάει από την αρχή του μηρού της και καταλήγει πίσω στην πλάτη της. Είναι ένα ιαπωνικό σχέδιο, παρόμοιο με αυτό του πρώην της Brandon Boyd. Χωρίς να μας ξαφνιάζει, η Carolyn ποζάρει μόνο με εκείνη τη μεριά γυρισμένη στο φακό. Έχει άλλο ένα μικρότερο, σε πιο προσωπικό σημείο λίγο πιο κάτω από τη γραμμή μπικίνι. Όποιος ενδιαφέρεται να το δει, μπορεί, αν βρει μια ερωτική ταινία που έχει διαρρεύσει στο ίντερνετ, και αυτό εξ’ αιτίας του πρώην της.

Η δική μας γνώμη: Μεγάλο και άσχημο τατουάζ.

Ana Beatriz Barros

Η Anna Beatriz Barros έχει ένα μεγάλο τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης της-ένα σημάδι Kanji για την αγάπη ανάμεσα στα φτερά των αγγέλων. Έχει ακόμα ένα στην εξωτερική μεριά του αστραγάλου της, ένα φεγγάρι που τυλίγει ένα αστέρι.

Η δική μας γνώμη: Μα τι σκεφτόταν η Anna;

Isabeli Fontana

Η Isabeli Fontana έχει σε τατουάζ το όνομα το γιου της (Zion) στην πλάτη της. Η Isabeli έχει επίσης ένα αγκάθι με ένα τριαντάφυλλο τυλιγμένο γύρω από τον αστράγαλό της, και το σχέδιο του Καρκίνου στο εσωτερικό του καρπού της.

Η δική μας γνώμη: Μας αρέσει το τατουάζ γύρω από τον αστράγαλό της, αλλά σιχαινόμαστε αυτό το πράγμα ανάμεσα στους ώμους της.

Gisele Bundchen

Η Gisele Bundchen έχει ένα μικρό αστεράκι στο εσωτερικό του αριστερού της καρπού. Οι φήμες λένε, πως το έκανε όταν ήρθε στην Αμερική και δεν μπορούσε να δει πολλά αστέρια στον ουρανό όπως στην πατρίδα της, Βραζιλία. Γι’ αυτό έκανε το τατουάζ ώστε να έχει πάντα κάτι να την καθοδηγεί. H Gisele έχει ακόμα ένα φεγγάρι στο εσωτερικό του ποδιού της, κάτω από τον αστράγαλο.

Η δική μας γνώμη: Γλυκό και διακριτικό.

Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio έχει ένα μικρό τατουάζ χαμηλά, στην αριστερή μεριά της πλάτης της. Το σχέδιο είναι δύσκολο να το διακρίνεις.

Η δική μας γνώμη: Παρόλο που είναι μικρό, είναι επίσης ένα θολωμένο, δυσδιάκριτο και «καημένο».

Petra Nemcova

Η Petra Nemcova έχει έναν όμορφο καταρράκτη από αστέρια στο εσωτερικό του δεξιού της ποδιού.

Η δική μας γνώμη: Όμορφο και στιλάτο.

Nicole Trunfio

Η Nicole που έχει σχεδιάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοδάτο: Μια χαριτωμένη κρεμάστρα ρούχων ψηλά στον αυχένα της, που είμαστε σίγουροι πως εκφράζει την αγάπη της για το επάγγελμά της.

Η δική μας γνώμη: Ενδιαφέρον, γλυκό και κυρίως με άποψη.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166