ΑρχικήΨυχαγωγίαΜουσικήΝίκος Βέρτης - Θέλω να με νιώσεις. Είναι το πλέον προβαλλόμενο Ελληνικό...

Νίκος Βέρτης – Θέλω να με νιώσεις. Είναι το πλέον προβαλλόμενο Ελληνικό μουσικό βίντεο στο YouTube

Νίκος Βέρτης – Θέλω να με νιώσεις. Είναι το πλέον προβαλλόμενο Ελληνικό μουσικό βίντεο στο YouTube.

Για έναν μουσικό ή τραγουδιστή που ανεβάζει το περιεχόμενο του στο YouTube, μία θετική ένδειξη για το πόσο το αγάπησε ο κόσμος συσχετίζεται άμεσα με τις προβολές, και κατά συνέπεια μπορείς να καταλάβεις την απήχηση που έχει στον κόσμο, βέβαια δεν πρέπει να αγνοούμε πως τα likes και τα dislikes έχουν και αυτά τη σημασία τους.

Ωστόσο ένα θετικό νέο πού σχετίζεται με την Ελληνική μουσική, είναι το βίντεο κλιπ του Νίκου Βέρτη με τίτλο Θέλω να με νιώσεις, το οποίο έχει φτάσει περίπου τα 60 εκατομμύρια προβολές την στιγμή που γράφεται το άρθρο.

Όμως έχει αξία να δούμε γιατί οι αριθμοί στο συγκεκριμένο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube μας παραπέμπουν σε ένα μεγάλο επίτευγμα για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας κάνουμε μερικούς υπολογισμούς παρακάτω

  1. Ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι περίπου 11 εκατομμύρια.
  2. Από τα 11 εκατομμύρια πληθυσμό που έχει η Ελλάδα, υπολογίζεται ότι το 1/10 θα άκουγε σκόπιμα ένα τραγούδι του καλλιτέχνη Νίκου Βέρτη στο YouTube, οπότε το 1/10 αντιστοιχεί στα 1,1 εκατομμύρια άτομα.

Σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω εκτιμήσεις, το μέγεθος των προβολών, προφανώς δεν μπορεί να ήρθε μόνο από τους Έλληνες, οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι αγαπήθηκε και από τις γειτονικές μας χώρες (όχι μόνο).

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η ελληνική μουσική δεν συγκαταλέγεται στα αγαπημένα είδη του παγκόσμιου πληθυσμού, ως εκ τούτου καταλαβαίνουμε πως το επίτευγμα των 60 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube είναι αντικειμενικά κάτι σπουδαίο που θα το αναγνωρίσουν ακόμη και αυτοί που δε συμπαθούν τα τραγούδια του Βέρτη.

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό στοιχείο που σχετίζεται με το θέμα είναι το εξής: Το βίντεο ανέβηκε το 2014 στο YouTube, και μέχρι τα τέλη του 2015 και αρχές 2016 δεν ξεπερνούσε τα 30 εκατομμύρια προβολές, οπότε οι υπόλοιπες θεάσεις ήρθαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166