ΑρχικήΕιδήσειςNvidia και Nuance συνεργάζονται στον τομέα της ακτινολογίας

Nvidia και Nuance συνεργάζονται στον τομέα της ακτινολογίας

Nvidia και Nuance συνεργάζονται στον τομέα της ακτινολογίας.

Οι Nvidia και Nuance ανακοίνωσαν σήμερα μια συνεργασία που στοχεύει να βοηθήσει τα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη. Το Nuance AI Marketplace είναι μια διαγνωστική απεικόνιση το οποίο είναι σχεδιασμένο να παρέχει ένα τεχνολογικό κέντρο στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, δίνοντας τα απαραίτητα εργαλεία για την ανάλυση των αποτελεσμάτων των ακτινογραφικών απεικονίσεων και άλλων εργαλείων που σχετίζεται με την ακτινολογία.

Οι προγραμματιστές του AI θα μπορούν να απελευθερώνουν να πουλάνε τα μοντέλα που έχουν δημιουργήσει και εκπαιδεύσει μέσω του δικτύου PowerShare της Nuance, το οποίο θα επιτρέψει στα συμμετέχοντα ιατρικά ιδρύματα και πιο συγκεκριμένα στις ομάδες ακτινολογίας να εγγραφούν. Μετά την εγγραφή, το λογισμικό PowerScribe της Nuance θα εφαρμόσει αυτόματα τον αλγόριθμο AI για τις σχετικές καταστάσεις.

Το εργαλείο προγραμματιστών Digits της Nvidia θα ενημερώνεται διαρκώς και σε τακτική βάση για να παρέχει στους προγραμματιστές των ιατρικών ιδρυμάτων έναν τρόπο δημοσίευσης των αλγορίθμων τους απευθείας στο Nuance PowerShare, οπότε θα είναι ευκολότερο για τους χρήστες να αποκτήσουν ακριβώς αυτό που θέλουν, Γνωρίζοντας εκ των προτέρων για τι πρόκειται.

Η συμφωνία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τα ιατρικά ιδρύματα να επωφεληθούν από την άνοδο της μηχανικής μάθησης, παρέχοντας πρόσβαση σε εκπαιδευμένα μοντέλα. Επιπλέον, τα ιατρικά ιδρύματα που θα αναπτύσσουν αυτά τα μοντέλα θα μπορούν να επωφεληθούν από την ανταλλαγή δεδομένων με άλλους ακτινολόγους, ώστε να προωθήσουν τη συνολική κατάσταση του πεδίου.

Η ιατρική απεικόνιση είναι ένα δύσκολο πεδίο για την αντιμετώπιση της μηχανικής μάθησης, καθώς περιλαμβάνει πολλαπλά διαφορετικά τμήματα του σώματος, μαζί με διαφορετικά μηχανήματα που παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα. (Για παράδειγμα, μια στατική ταινία ακτίνων Χ είναι τελείως διαφορετική από ένα βίντεο ενός υπερήχου, .) Επιπλέον, οι ακτινολόγοι αναζητούν συχνά διαφορετικά αντικείμενα στις εικόνες ή τα βίντεο που προκύπτουν, ανάλογα με το τι ψάχνουν.

Με αυτό το πνεύμα, η Kimberly Powell, η αντιπρόεδρος για την υγειονομική περίθαλψη στη Nvidia, δήλωσε ότι αναμένει ότι πολλοί αλγόριθμοι που εργάζονται μαζί θα είναι απαραίτητοι για την παροχή μίας μόνο διάγνωσης μέσω μιας μόνο δοκιμής. Η αγορά υποτίθεται ότι υποστηρίζει αυτό το όραμα διευκολύνοντας τους ιατρικούς επαγγελματίες να ενορχηστρώσουν τη χρήση πολλαπλών συστημάτων.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166