Ο Dan’l Lewin χρίστηκε πρόεδρος του Μουσείου Ιστορίας των Υπολογιστών

Ο Dan'l Lewin χρίστηκε πρόεδρος του Μουσείου Ιστορίας των Υπολογιστών

Ο Dan’l Lewin χρίστηκε πρόεδρος του Μουσείου Ιστορίας των Υπολογιστών που βρίσκεται στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Ο Dan’l Lewin αδιαμφισβήτητα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες της Silicon Valley και κατά συνέπεια αυτό το σπουδαίο γεγονός τον βοήθησε να χριστεί πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Μουσείου Ιστορίας Υπολογιστών (αγγλικά Computer History Museum).

Ο ρόλος αυτού του σπουδαίου άνδρα στα νέα του καθήκοντα είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας νέας στρατηγικής για το μουσείο, για να καταγράφουν τα κυριότερα επιτεύγματα των ηγετών της Silicon Valley, τόσο τις τελευταίες δεκαετίες, όσο τις τωρινές και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν.

Το μουσείο Mountain View της Καλιφόρνιας έχει εκθέματα που αναδεικνύουν την ιστορία των υπολογιστών, κι όλους τους παρεμφερείς τομείς που σχετίζονται με αυτό. Αποτελεί επίσης χώρο συγκέντρωσης για εκδηλώσεις που συγκεντρώνεται οι μεγαλύτεροι ηγέτες της τεχνολογίας από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Lewin θα ηγηθεί του οργανισμού μέσω της επόμενης φάσης ανάπτυξής του, συμπεριλαμβανομένης της διεύρυνσης των προσπαθειών ερμηνείας του Μουσείου και της δημιουργίας περιεχομένου και μέσων ενημέρωσης, ώστε να προσεγγίσει περαιτέρω και να επηρεάσει το παγκόσμιο κοινό. Επιπλέον θα είναι αυτός που θα κατευθύνει τη στρατηγική, θα βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων και θα επιμελείται στις τρέχουσες λειτουργίες του μουσείου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του εκθεσιακού του κέντρου – αφιερωμένου στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία – και του Κέντρου Ιστορίας του Λογισμικού. Ο Lewin θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στις 7 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας