ΑρχικήΕιδήσειςΟ Elon Musk δημοσίευσε ένα βίντεο από το ITS που θέλει να...

Ο Elon Musk δημοσίευσε ένα βίντεο από το ITS που θέλει να αποικίσει τον Άρη

Ο Elon Musk δημοσίευσε ένα βίντεο από το ITS που θέλει να αποικίσει τον Άρη.

Νωρίτερα φέτος, ο Elon Musk αποκάλυψε μερικές από τις λεπτομέρειες των φιλοδοξιών του να αποικίσει τον Άρη χρησιμοποιώντας το Διαπλανητικό Σύστημα Μεταφορών «Interplanetary Transport System (ITS)». Αυτή την εβδομάδα παρακολουθεί το 68ο Διεθνές Συνέδριο Αστροναυτικής που πραγματοποιείται στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα σχέδια του στον πλανήτη Άρη.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα βίντεο προσομοίωσης που περιγράφει λεπτομερέστερα ορισμένες από τις λειτουργικότητες και τα συστήματα που το ITS θα εφαρμόσει και θα χρησιμοποιήσει στο ταξίδι του στον Άρη. Ο Musk δήλωσε ότι θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση αυτού του βίντεο προσομοίωσης, το Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτοντας μερικά σπαρταριστά και εντελώς απροσδόκητα στοιχεία του σχεδίου και των εφαρμογών του.

https://www.instagram.com/p/BZdZdSZAtQf/

Το τρέχον βίντεο προσομοίωσης, 5 τμημάτων ακολουθεί το σχέδιο σκίτσου που περιγράφεται παρακάτω, αλλά δίνει αρκετές λεπτομέρειες, όπως η διαπλανητική ταχύτητα ακρόασης του ITS στο ταξίδι του μεταξύ της Γης και του Άρη, η οποία είναι περίπου 100.000 km / h. Το βίντεο όμως δείχνει επίσης ότι οι διαστημικοί ταξιδιώτες φορούν τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα κοστούμια SpaceX και το ITS αναπτύσσει μια ηλιακή συστοιχία κατά τη διάρκεια της φάσης του ταξιδιού, η οποία προφανώς θα έχει ισχύ 200 kW.

Το Κογκρέσο αναμένει ήδη από τη Ρωσία να υπογράψει με την καθοδηγούμενη από τη NASA Deep-Space Gateway ένα σχέδιο το οποίο θεωρείται επίσης ότι είναι ένα σημαντικό θεμέλιο για τις μελλοντικές φιλοδοξίες του Άρη καθώς και για σχέδια αποικισμού της Σελήνης. Έτσι, μέχρι το τέλος του 68ου Διεθνούς Συνεδρίου Αστροναυτών, η ανθρωπότητα μπορεί να έχει κάποιες σαφέστερες περιγραφές για το πότε και πώς θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε άλλους πλανήτες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166