ΑρχικήΟχήματαΟ κλυδωνισμός της Uber συνεχίζεται με την αποχώρηση ανώτατων στελεχών

Ο κλυδωνισμός της Uber συνεχίζεται με την αποχώρηση ανώτατων στελεχών

Ο κλυδωνισμός της Uber συνεχίζεται με την αποχώρηση ανώτατων στελεχών.

Ο επικεφαλής των προϊόντων της εταιρείας Uber, ο Jeff Holden, αποχωρεί από την εταιρεία, δήλωσε εκπρόσωπος της Uber στο Reuters την Πέμπτη, ο τελευταίος από τα δώδεκα ανώτερα στελέχη που αποχώρησαν από πέρυσι.

«Ο Holden επέβλεπε την Uber Elevate, το τμήμα της επιχείρησης που κατασκευάζει ιπτάμενα οχήματα για μεταφορά εντός των πόλεων, η οποία διευθύνεται τώρα από τον Eric Allison», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει τον λόγο της παραίτησης του.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, ο Dara Khosrowshahi ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας τον περασμένο Αύγουστο με στόχο τη βελτίωση της φήμης της Uber μετά από μια σειρά σκανδάλων που την εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Η Uber μπήκες στη διαδικασία να αναθεωρήσει τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας της για τους οδηγούς της τον περασμένο μήνα, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ τους, όπου οι εργαζόμενοι συχνά-πυκνά προβαίνουν σε καταγγελίες για κακές εργασιακές συνθήκες, και κατά συνέπεια μία προφανής εκμετάλλευσής εις βάρος τους

Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της Uber, ο Salle Yoo, και ο επικεφαλής των εξωτερικών υποθέσεων, ο Dave Clark εγκατέλειψαν την εταιρεία τον Σεπτέμβριο.

Η Uber αναζητά επίσης έναν επικεφαλή οικονομικό διευθυντή ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει να να καταφέρει ακόμη πιο μεγάλα πράγματα μέχρι το 2019. Η θέση του CFO είναι κενή από το 2015.

Η Wall Street Journal ανέφερε στα μέσα αυτής της εβδομάδας ότι ο Holden, ο οποίος προσλήφθηκε από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Uber, τον Travis Kalanick, δήλωσε στους συναδέλφους ότι η Τετάρτη θα είναι η τελευταία του μέρα στην εταιρεία.

Όπως καταλαβαίνετε βάσει των παραπάνω δεδομένων, η εταιρεία για ένα ανεξήγητο λόγο προβαίνει διαρκώς σε μεγάλα λάθη, και αυτό αντικατοπτρίζεται από την δυσαρέσκεια, όχι μόνο των απλών εργαζομένων, αλλά και των ανώτατων στελεχών οι οποίοι εγκαταλείπουν την Uber ο ένας μετά τον άλλον.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166