ΑρχικήΔιαδίκτυοΟ λογαριασμός Twitter του Trump τερματίστηκε προσωρινά από λάθος

Ο λογαριασμός Twitter του Trump τερματίστηκε προσωρινά από λάθος

Ο λογαριασμός Twitter του Trump τερματίστηκε προσωρινά από ανθρώπινο λάθος.

Ένας υπάλληλος του Twitter έκλεισε προσωρινά το λογαριασμό του Προέδρου Donald J. Trump την Πέμπτη και είχε ως αποτέλεσμα, ο προσωπικός λογαριασμός Twitter του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald J. Trump για αρκετά λεπτά να είναι διαγραμμένος και να μην υπάρχει και στη συνέχεια επανεμφανίστηκε. Όλη αυτή διακοπή διήρκεσε περίπου 11 λεπτά.

Το Twitter ανέφερε σε tweet περίπου στις 2 τα ξημερώματα τα εξής «Από την εσωτερική έρευνα που διεξήγαμε διαπιστώσαμε αυτή η ταλαιπωρία προκλήθηκε από έναν υπάλληλο μας που εργάζεται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Twitter και πιθανόν να το έκανε αυτό επειδή ήταν η τελευταία του ημέρα ως εργαζόμενος στην εταιρεία μας. Διεξάγουμε πλήρη εσωτερική έρευνα για να βρούμε τα ακριβή αίτια».

Σε ένα άλλο tweet νωρίτερα σήμερα το πρωί, το Twitter είπε ότι η διακοπή του λογαριασμού του προέδρου ήταν το αποτέλεσμα “ανθρώπινου λάθους”.

Όποια και αν είναι η αιτία της διακοπής, η εξαφάνιση του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter του Trump, θεωρείται αναμφισβήτητα από τις πιο αξιοπερίεργες στιγμές στο διαδίκτυο, και προφανώς οι χρήστες της πλατφόρμας δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν με το περιστατικό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166