ΑρχικήΔιαδίκτυοΤο Twitter παρουσίασε ένα νέο API για τις επιχειρήσεις (Enterprise API)

Το Twitter παρουσίασε ένα νέο API για τις επιχειρήσεις (Enterprise API)

Το Twitter παρουσίασε ένα νέο API για τις επιχειρήσεις (Enterprise API).

Σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρέχουν ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, δημιουργήθηκε ένα έξυπνο chatbot στην πλατφόρμα που έχει ως βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Το Twitter πλέον διαθέτει προς το ευρύ κοινό ένα νέο API εταιρικού επιπέδουπου θα παρέχει πρόσβαση σε tweets, retweets, likes, follow και άλλες δραστηριότητες σε πραγματικό χρόνο.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου σχεδίου της εταιρείας για ανανέωση και να επεκτείνει περαιτέρω τη πλατφόρμας API, αν και αυτή η λειτουργία θα βοηθήσει επίσης και στην αποκατάσταση των σχέσεων της με τους προγραμματιστές, που μάλλον δεν ήταν καλές τα τελευταία χρόνια.

Το Twitter έχει λάβει μια σειρά από διαμαρτυρίες και παράπονα, όσον αφορά τις σχέσεις των προγραμματιστών με την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της αποθάρρυνσης της χρήσης εφαρμογών τρίτου μέρους, θέτοντας περιορισμούς. Βασικά αυτό το θέμα προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις που στην πραγματικότητα ήταν σαν να αδειάζει τους συνεργάτες της.

Πλέον η εταιρεία αποφάσισε να βελτιώσει την πλατφόρμα API της και να δημοσιεύσει ένα χάρτη πορείας για να παρέχει στους προγραμματιστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές.

Το νέο API που σχετίζεται με τις δραστηριότητες των λογαριασμών στο Twitter για τις επιχειρήσεις θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές εξυπηρέτησης πελατών και chatbots, έτσι ώστε η πλατφόρμα να είναι το επίκεντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όλου του κόσμου (σύμφωνα με τα λεγόμενα της).

Ενώ το τρέχον API δραστηριότητας λογαριασμού (Account Activity API) επιτρέπει στους προγραμματιστές να τραβούν και να διαχειρίζονται όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με έναν λογαριασμό σε πραγματικό χρόνο, η νέα έκδοση της επιχείρησης είναι πιο κατάλληλη για όσους χρειάζονται να τραβήξουν δεδομένα από μεγαλύτερο αριθμό λογαριασμών μαζί με πολλαπλές διευθύνσεις webhook. Το νέο Enterprise API θα περιλαμβάνει πιο εξειδικευμένες λειτουργίες διαχείρισης.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166