ΑρχικήSmartphonesΟ συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, λέει ότι δεν θα αγοράσει το...

Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, λέει ότι δεν θα αγοράσει το iPhone X αμέσως

Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, λέει ότι δεν θα αγοράσει το iPhone X αμέσως.

Ο συνιδρυτής της Apple Inc, Steve Wozniak, αγοράζει τυπικά κάθε νέα έκδοση του iPhone της εταιρείας μόλις αυτό είναι διαθέσιμο, αλλά δεν σχεδιάζει να το πράξει με το επερχόμενο iPhone X, δήλωσε η Wozniak στο CNBC.

“Θα προτιμούσα να περιμένω και να το παρακολουθήσω”, δήλωσε ο Wozniak στο συνέδριο Money 20/20. “Είμαι ευχαριστημένος με το iPhone 8 που έχω – το οποίο είναι το ίδιο με το iPhone 7, το οποίο είναι το ίδιο με το iPhone 6, για μένα”.

Οι πωλήσεις προ-παραγγελιών του iPhone X ξεκινούν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, και οι πρώτες αποστολές αναμένονται να φτάσουν στους πελάτες την επόμενη Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου. Ο Wozniak είναι ευρέως γνωστό ότι φέρει επάνω του πολλά τηλέφωνα οποιαδήποτε στιγμή, αλλά το iPhone X πιθανότατα δεν θα κοσμεί τη συλλογή του, τουλάχιστον σύντομα.

“Για κάποιο λόγο, το iPhone X πρόκειται να είναι το πρώτο iPhone δεν θα το έχω αγοράσει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Αλλά η γυναίκα μου διαφωνεί ριζικά με αυτή την απόφαση και θα είναι από τις πρώτες που θα το αποκτήσει, οπότε θα είμαι αρκετά κοντά για να το δω”, δήλωσε ο Wozniak.

Το iPhone X διαθέτει πολλές από τις ίδιες τεχνολογικές εξελίξεις με το iPhone 8, αλλά διαθέτει επίσης τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που ενθουσίασε πολλούς αναλυτές, αλλά είναι γεγονός πως προκάλεσε κάποιες ανησυχίες για τη λειτουργία του. Ο Wozniak δήλωσε ότι είναι σκεπτικός αναφορικά με την τεχνολογία Face ID και πως θα έπρεπε να περάσει από περισσότερα δοκιμαστικά στάδια πριν διατεθεί στην αγορά.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166