ΑρχικήΕιδήσειςΟ Zuckerberg ζητά συγχώρεση, λέγοντας ότι το Facebook πρέπει να αλλάξει

Ο Zuckerberg ζητά συγχώρεση, λέγοντας ότι το Facebook πρέπει να αλλάξει

Ο Zuckerberg ζητά συγχώρεση, λέγοντας ότι το Facebook πρέπει να αλλάξει.

Για τους τρόπους με τους οποίους η δουλειά μου χρησιμοποιήθηκε για να χωρίσει τους ανθρώπους και όχι για να μας φέρει μαζί, ζητώ τη συγχώρεση και θα εργαστώ για να πετύχω τα καλύτερα”, δήλωσε ο Mark Zuckerberg για το Facebook εχθές στο Yom Kippur, την εβραϊκή ημέρα της εξιλέωσης. Πρώτον, το Facebook πρέπει να βρει τον εαυτό του, αναγνωρίζοντας πώς η εμπιστοσύνη έχει κακοποιηθεί και πως δεν χωράει καμία αμφιβολία περί αυτού.

Ο Zuckerberg αντιμετώπισε πρόσφατα αυστηρή κριτική από το κόμμα των φιλελευθέρων στις ΗΠΑ σχετικά με την αποτυχία του Facebook να μπλοκάρει τις ψεύτικες ειδήσεις και τις ρωσικές παρεμβάσεις στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.

Οι χθεσινές του δηλώσεις συνάντησαν μικτές αντιδράσεις, με μερικούς να επισημαίνουν ότι ο Zuckerberg είχε χαρακτηριστεί ως άθεος μέχρι τα τέλη του 2016, όταν επιβεβαίωσε την εβραϊκή του πίστη στην οποία είχε ανατραφεί.

“Ο πρώην αθεϊστής Mark Zuckerberg, ξαφνικά τώρα έγινε τόσο θρησκόληπτος που επιδιώκει την παγκόσμια προεδρία του πλανήτη στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ. Για να γίνει σαφές: δεν υπάρχει πρόβλημα να είσαι άθεος. το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιήσουμε τη θρησκεία ως πολιτικό εργαλείο “, ανέφερε ο γνωστός ο βραζιλιάνος ιδρυτής της πλατφόρμας διαφημίσεων Boo Box, ο Marco Gomes σε tweet. Οι δημοσιογράφοι των περιοδικών New York Times και Wall Street Journal μεριμνούν προσεκτικά για την θέση που παίρνει Ο Zuckerberg διορθώνοντας τα σχόλια του.

Το Facebook έχει επιδείξει σημαντική πρόοδο στην παρεμπόδιση των παρεμβάσεων στις εκλογές στη Γερμανία και τη Γαλλία, με τη διαγραφή κακόβουλων λογαριασμών και τη στενή συνεργασία με τις εκλογικές επιτροπές. Όμως, καθώς αναδύονται περισσότερες πληροφορίες για την έκταση της ρωσικής εμπλοκής στην προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Zuckerberg συναντά συνεχώς επιπλέον προβλήματα.

Τα θέματα επιδεινώθηκαν όταν ο Zuckerberg απάντησε στο Trump σε τιτίβισμα ότι “το Facebook ήταν πάντα αντι-Trump” λέγοντας “ο Trump λέει το Facebook είναι εναντίον του. Οι φιλελεύθεροι λένε ότι βοήθησε το Trump. Και οι δύο πλευρές έχουν αναστατωθεί από ιδέες και περιεχόμενο που δεν τους αρέσει.”.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166