Οι αποκωδικοποιητές TiVo θα υποστηρίζονται από την Alexa από την 1η Ιουνίου

Οι αποκωδικοποιητές TiVo θα υποστηρίζονται από την Alexa από την 1η Ιουνίου

Οι αποκωδικοποιητές TiVo θα υποστηρίζονται από την Alexa από την 1η Ιουνίου.

Η TiVo ανακοίνωσε σήμερα ότι η νέα της σειρά DVR, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Series 4 (TiVo Premiere), Series 5 (TiVo Roamio) και Series 6 (TiVo Bolt) καθώς και του TiVo Bolt Vox, θα λάβουν υποστήριξη από τον φωνητικό βοηθό την Alexa του Amazon (αγγλικά: virtual assistant) από την 1η Ιουνίου. Μόλις φτάσει το νέο υλικολογισμικό, οι συνδρομητές TiVo με την εφαρμογή Alexa ή το έξυπνο ηχείο Amazon Echo θα μπορούν να αλλάζουν κανάλια, να προσαρμόζουν την τηλεόραση και τις ρυθμίσεις του δέκτη και πολλά άλλα μόνο με τη φωνή τους.

Οι νέες φωνητικές εντολές της Alexa στο TiVo θα μπορουν να ενεργοποιούν την παύση, την αναπαραγωγή, την γρήγορη προώθηση και ούτω καθεξής, επίσης θα μπορεί θα μπορεί να προβαίνει σε εναλλαγή των καναλιών απλά λέγοντας “Alexa, πήγαινεστο ABC το NBC, CNN.

Θα υποστηρίξει διάφορες γνωστές εφαρμογές- για παράδειγμα οι χρήστες θα μπορούν να ανοίξουν το Netflix λέγοντας” Alexa, ανοίξτε το Netflix “- και άλλα ειδικά χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα TiVo.

Οι φωνητικές εντολές της Alexa μπορεί να μην έχουν τόσες δυνατότητες (έναντι των ανταγωνιστών της), αλλά οι υπάρχοντες ιδιοκτήτες συσκευών του Amazon Echo θα γλιτώσουν τα έξοδα αγοράς ενός καινούργιου τηλεχειριστηρίου, κάτι το οποίο μόνο φθηνό δεν θεωρείται.

Ωστόσο για να είμαστε αντικειμενικοί, η προσπάθεια της εταιρείας να προβεί σε ένα τόσο σοβαρό τόλμημα, αναμφισβήτητα θα τη χαρακτηριζαμε ως άξια συγχαρητηρίων, αφού παίρνει ένα ρίσκο που μπορεί να μην της βγει, και αντί να προχωρήσει μπροστά, να βγάλει τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια και να υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας