Οι εταιρείες που δεν είναι συνδεδεμένες με το διαδίκτυο χάνουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως

Οι εταιρείες που δεν είναι συνδεδεμένες με το διαδίκτυο χάνουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως

Οι εταιρείες που δεν είναι συνδεδεμένες με το διαδίκτυο χάνουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Η παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο έχει χαρακτηριστεί ως ένας σίγουρος τρόπος για την ανάπτυξη της, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Μια νέα αναφορά από την Dell Boomi διαπίστωσε ότι το 86% των κορυφαίων ηγετών στο χώρο της επιχειρηματικότητας πιστεύουν ότι μια πιο συνδεδεμένη επιχείρηση θα μεταφραστεί σε περαιτέρω αύξηση των κερδών.

Την ίδια στιγμή, το 59% πιστεύουν κατά τη γνώμη τους ότι οι εταιρείες τους καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσουν μία πιο δραστήρια παρουσία στο διαδίκτυο. Επιπλέον, οι περισσότεροι από τους μισούς (το 51%) πιστεύουν ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος τους πραγματικά δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το διαδίκτυο.

Η έκθεση αναφέρει ότι υπάρχει ελπίδα, καθώς το 97% των οργανισμών σκοπεύουν να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες. Σχεδόν έξι στους δέκα (57 %) θα προχωρήσουν σε εφαρμογές που θα βασίζονται στο σύννεφο, ενώ το 52% εξετάζουν την αυτοματοποίηση της ασφάλειας και το 47% εξετάζει την ανάλυση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τις νέες τεχνολογίες είναι η δυνατότητα σωστής ολοκλήρωσης όλων των τομέων και όχι μεμονωμένα.

Ο Ian Currie, διευθυντής στη Boomi: δήλωσε «Η έκθεσή μας διαπίστωσε ότι σχεδόν οκτώ στους δέκα φορείς λήψης αποφάσεων στον τομέα της επιχειρηματικότητας πιστεύουν ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα της εταιρείας τους είναι να καταστήσουν την επιχείρησή τους περισσότερο δραστήρια στο διαδίκτυο. Για να οικοδομήσουμε μια πραγματικά συνδεδεμένη επιχείρηση και να προωθήσουμε μια πραγματική αναπτυξιακή αλλαγή ως μέρος ενός έργου που υποτίθεται πως θα φέρει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, οι εταιρείες χρειάζονται εξειδικευμένη υποστήριξη . Μια αξιόπιστη λύση είναι η ενσωμάτωση των διαφόρων λειτουργιών στο σύννεφο, η οποία μπορεί να συνδέει τάχιστα οποιονδήποτε συνδυασμό εφαρμογών»

Ο Currie κατέληξε στο συμπέρασμα: Μόνο με εξειδικευμένη τεχνολογία μπορεί να επιτευχθεί ένας τέτοιος σκοπός, όπως η πλατφόρμα υπηρεσιών Integration Platform as a Service (iPaaS), το οποίο είναι κάτι που θα βοηθήσει τις εταιρείες να ενσωματώσουν νέες καινοτομίες, να αναλύσουν και να μάθουν από τα υπάρχοντα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των εφαρμογών. Δεν είναι απλά κάτι που αποδεικνύεται ανεκτίμητο, καθώς οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές στην ψηφιακή εποχή, αλλά είναι επίσης ζωτικής σημασίας για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τις πιθανές ευκαιρίες που θα τους αποφέρουν τεράστια κέρδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας