Οι γυναίκες είναι πιθανότερο να έρθουν σε οργασμό με γυναίκα, παρά με άντρα,

Οι γυναίκες είναι πιθανότερο να έρθουν σε οργασμό με γυναίκα, παρά με άντρα,

Οι γυναίκες είναι πιθανότερο να έρθουν σε οργασμό με γυναίκα, παρά με άντρα, σύμφωνα με μελέτη.

Οι ερευνητές για την πραγματοποίηση της μελέτη τους, παρακολούθησαν 2300 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 65 ετών από όλο τον κόσμο, γεγονός που έδειξε ότι οι γυναίκες που κάνουν έρωτα με άλλες γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό μέχρι και 55 φορές το μήνα.

Ετούτη η παράμετρος πιθανόν να ακούγεται κάπως εξαντλητική, αλλά από την άλλη πλευρά φαντάζει αρκετά ικανοποιητική για το γυναικείο φύλο.

Τα ευρήματα έδειξαν ότι οι γυναίκες πού βρίσκονται σε ετεροφυλοφιλικές σχέσεις έρχονται σε οργασμό μόνο 7 φορές το μήνα, κάτι που συνιστά μια τεράστια διαφορά σε σχέση με τα παραπάνω στοιχεία.

Ωστόσο τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα ετερόφυλα ζευγάρια έρχονται περισσότερο σε ερωτική επαφή από ότι τα λεσβιακά ζευγάρια, προφανώς γιατί ο άντρας έχει περισσότερες ορμές από το αντίθετο φύλο.

Η συγκεκριμένη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Chapman της Ιντιάνα και το Ινστιτούτο Kinsey διαπίστωσε ότι μόνο το 33% των γυναικών έρχονται σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ με άτομα του άλλου φύλου, ενώ στην αντίπερα όχθη εκείνες που κάνουν σεξ με γυναίκες ισχυρίζονται το 75% εξ αυτών φτάνει στην κορύφωσή του οργασμού.

Η έρευνα αποδίδει το γεγονός που οι γυναίκες έρχονται λιγότερο φορές σε οργασμό με τους άντρες, στη βιασύνη των αρσενικών να φτάσουν ταχύτερα στην κορύφωση με αποτέλεσμα να εκσπερματώνουν γρήγορα, και κατά συνέπεια οι γυναίκες να μην ολοκληρώνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας