Οι κάρτες γραφικών της Nvidia για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα

Οι κάρτες γραφικών της Nvidia για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα

Οι κάρτες γραφικών της Nvidia για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η Nvidia σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέα δυναμικά μοντέλα GPU (κάρτες γραφικών) που θα προορίζονται αποκλειστικά για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Οι πρώτες παρτίδες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο μέσα σε λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cryptomining.

Οι νέες κάρτες γραφικών της Nvidia θα μπορούσαν να πείσουν τους ανθρακωρύχους των κρυπτονομισμάτων να περιθωριοποιήσουν εκείνες της AMD, αφού τα προϊόντα της τελευταίας που κυκλοφορούν στην αγορά προορίζονται κυρίως για gamers σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Επίσης έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο γνωστός παραγωγός τσιπ δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει στο εμπόριο μαζικά ολόκληρη τη σειρά των επικείμενων GPU πριν το τρίτο τρίμηνο του 2018, παρά μόνο κάποια μοντέλα. Διότι ορισμένες αναφορές έλεγαν ότι θα ξεκινήσουν αυτό το μήνα, κάτι που τελικά διαψεύστηκε.

Οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων πιστεύουν ότι η νέα σειρά καρτών Nvidia GP102-100 θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα, προσφέροντας στους περισσότερες δυνατότητες για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα, κάτι που είναι ο μεγαλύτερος σκοπός αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι επενδύουν αρκετά χρήματα επάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Βέβαια δεν πρέπει να αγνοούμε τη δύναμη και των άλλων εταιριών που κατασκευάζουν παρόμοια είδη, αφού ο συγκεκριμένος τομέας είναι αρκετά προσοδοφόρος. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρήθηκε μία άνευ προηγουμένου ζήτηση για κάρτες γραφικών που είχε ως αποτέλεσμα να ανεβάσει τις τιμές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας