Οι κοινωνικές ομάδες έχουν σοβαρή ευθύνη για την κρίση

Οι κοινωνικές ομάδες έχουν σοβαρή ευθύνη για την κρίση

Η κοινωνία αποτελούμενη από κοινωνικές ομάδας στενά συνδεδεμένες με την κορυφή της πυραμίδας του κοινωνικού ιστού κατέρρευσε αφού πρώτα διασπάστηκε και αποδυναμώθηκε περιφρουρώντας το εγώ και όχι το εμείς.

Αυτή είναι η αιτία και μόνο αυτή για την εξαθλιώσει που βιώνουν σήμερα οι περισσότερες κοινωνικές ομάδας.

Την εξαθλίωση που βιώνουν οι άνθρωποι των κοινωνικών αυτών ομάδων.

Η ιατρική διάγνωση για ένα πρόβλημα υγείας καταλήγει σε μια αιτία. Τι προκαλεί το πρόβλημα.

Στην οικονομική κρίση η διάγνωση ακόμη δεν έχει γίνει.

Στα τυφλά τα κοινωνικά στρώματα προσπαθούν να σωθούν, να περισώσουν, να σώσουν το απροσδιόριστο τίποτα.

Άρα συνεχίζει το πρόβλημα.

Άλλωστε δεν έγινε διάγνωση.

Ποια είναι η διάγνωση;

Η απομόνωση των κοινωνικών ομάδων μέσα σε ΜΙΑ κοινωνία δημιουργεί το πρόβλημα. Αυτό μας έφερε εδώ και συνεχίζει και διαιωνίζει το πρόβλημα.

H κάθε κοινωνική ομάδα δογματικά σε πολλές περιπτώσεις, κάποιες από αυτές όχι όλες, επιδίωξαν και πέτυχαν την απευθείας σχέση με την κορυφή της πυραμίδας εις βάρος των υπολοίπων κοινωνικών ομάδων.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος, (ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΡΙΣΗ), πρέπει να γίνει από όλους μαζί και στη συνέχεια μπορεί να επιτευχθεί ή όποια επιμέρους λύση.

Προσοχή : δεν εξετάζουμε τι έκαναν οι άλλοι, εξετάζουμε τι κάναμε εμείς και τους αφήσαμε να φτάσουμε εδώ.

Γιατί μέρος της διάγνωσης είναι ότι εμείς τους αφήσαμε να φτάσουν εδώ.

Οι κοινωνικές ομάδες και εδώ γίνεται αναφορά για τις επαγγελματικές κοινωνικές ομάδες ευθύνονται για την οικονομική κατάρρευση των πολιτών.

Η κάθε μια από αυτές άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο συντηρήσουν ένα σύστημα, έβαζαν πλάτη πολλές φορές προκειμένου να γίνουν αρεστές είτε να επιβιώσουν.

ΚΑΝΕΙΣ δεν εξέταζε αν αυτό είναι σωστό και πως αποτυπώνεται στη λειτουργία της κοινωνίας.

ΚΑΝΕΙΣ δεν έβαζε ως προαπαιτούμενο θα χάσω ένα για να κερδίσουν και οι άλλοι μισό.

ΚΑΠΟΙΟΙ μάλιστα χρόνια τώρα και ακόμη και σήμερα είχαν και έχουν όχι μια αλλά και 4 δουλειές. Άρα εξαιτίας σου 3 άνθρωποι είναι άνεργοι.

Το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Κοινωνιολογικό. Είναι θέμα των κοινωνικών ομάδων που συναρτούν και οικοδομούν μια κοινωνία. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε οικονομικό ούτε πολιτικό.

Το οικονομικό και πολιτικό σύστημα εξαρτάται από τις διαθέσεις, τις προσδοκίες των κοινωνικών ομάδων και τελικά διαμορφώνει ως αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής το πολιτικοοικονομικό πρόσωπο.

Μόνο οι κοινωνικές ομάδες στη λογική της μιας επιλογής, λύση στο πρόβλημα της κοινωνίας τώρα και όχι λύση στο πρόβλημα της κάθε κοινωνικής ομάδας, μπορούν να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Σου αρέσει δεν σου αρέσει, μας αρέσει δεν μας αρέσει η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό σύστημα είναι ο καθρέπτης μας.

Ακόμα και σε όσα διαφωνούμε μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι μέχρι τώρα πρακτικές ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ήταν καταστροφικές και πλέον είναι αδιέξοδες.

Αναγνώστης Texnologia.Net.

Προηγούμενο άρθροΤεχνητά Δολώματα: Συρτή με Rapala
Επόμενο άρθροMazda 6 1.8 Sportwagon: Οικογενειακό με αθλητικό στυλ
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας