Οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες της Blizzard για το τέταρτο τρίμηνο του 2017 ήταν ελαφρώς μειωμένοι

Οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες της Blizzard για το τέταρτο τρίμηνο του 2017 ήταν ελαφρώς μειωμένοι

Οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες της Blizzard για το τέταρτο τρίμηνο του 2017 ήταν ελαφρώς μειωμένοι, εν συγκρίσει με την ίδια περίοδο του 2016.

Τα παιχνίδια της Blizzard Entertainment είχαν συνολικά μηνιαίους ενεργούς χρήστες 40 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της Activision Blizzard για το τέταρτο τρίμηνο του 2017

Ενώ αυτό είναι το έκτο τρίμηνο του προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών που άγγιξε τα 40 εκατομμύρια ή περισσότερους μηνιαίους ενεργούς χρήστες, ωστόσο αυτός ο αριθμός είναι ελαφρώς μειωμένος, αφού το τέταρτο τρίμηνο του 2016 ήταν 41 εκατομμύρια. Επίσης είναι λίγο παρακάτω από το τρίτο τρίμηνο του 2017, όταν η Blizzard έφτασε τα 42 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες.

Η Activision Blizzard δεν ξεκαθάρισε ποια παιχνίδια ήταν υπεύθυνα για την πτώση, αλλά επισήμανε πως το παιχνίδι Hearthstone και το Overwatch ήταν αυτά που έσωσαν την παρτίδα. Το Blizzard είναι ο δημιουργός πολύ γνωστών παιχνιδιών στο ευρύ κοινό, όπως World of Warcraft, Heroes of the Storm, Diablo III, and StarCraft II, τα οποία αναμφισβήτητα τα προτιμά αρκετός κόσμος.

Το StarCraft 2 κυκλοφόρησε το 2010, ενώ το Diablo III κυκλοφόρησε το 2012. Η υποστήριξη από την Blizzard και για τα δύο βιντεοπαιχνίδια έχει επιβραδυνθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς μετατοπίζει την προσοχή της σε νεότερους τίτλους όπως το Overwatch. Το World of Warcraft κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004, αλλά η Blizzard προσφέρει συχνά-πυκνά ενημερώσεις και επεκτάσεις, ούτως ώστε να μην παραμείνει αδρανής. Το World of Warcraft στην κορύφωσή του το 2010 είχε 12 εκατομμύρια συνδρομητές, ωστόσο αυτός ο αριθμός έπεσε δραματικά φτάνοντας στα 5 εκατομμύρια και μετέπειτα για έναν ανεξήγητο λόγο η Blizzard σταμάτησε να δίνει πληροφορίες για αυτό τον τίτλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας