ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Call of Duty παραμένει ο στυλοβάτης της Activision

Το Call of Duty παραμένει ο στυλοβάτης της Activision

Το Call of Duty παραμένει ο στυλοβάτης της Activision.

Η Activision Blizzard γνωρίζει ένδοξες στιγμές και εισπράττει από τον κόσμο την ανανεωμένη δημοτικότητα του shooter παιχνιδιού πρώτου προσώπου, το Call of Duty.

Το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι ξεπέρασε σε έσοδα πωλήσεων το 1 δισεκατομμύριο δολάρια κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τριμήνου που περιείχε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, το οποίο έληξε στις 31 Δεκεμβρίου.

Το Call of Duty: WWII, από τη Sledgehammer Games, αντιπροσωπεύει μια μεγάλη επιστροφή για το franchise, και είναι κάτι που δεν το περίμενε ούτε η ίδια η εταιρεία

Ωστόσο χρήζει άξιο αναφοράς ότι το Call of Duty: WWII ήταν το κορυφαίο παιχνίδι (top-grossing console game) για το 2017, επιπλέον ο τίτλος Call of Duty κατέχει την πρώτη θέση σε παγκόσμια κατάταξη με τα υψηλότερα κέρδη για τα 8 από τα τελευταία 9 χρόνια, που αντικειμενικά θεωρείται τρανό κατόρθωμα και θα το ζήλευε οποιοσδήποτε ανταγωνιστής της.

«Αυτό ήταν ένα τρίμηνο ρεκόρ που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο και βοήθησε την Activision Blizzard να πάρει τα πάνω της», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard, ο Bobby Kotick. «Το 2017, η κοινότητά μας έφθασε σε νέο ρεκόρ ορόσημο, ενώ τα έσοδα και οι ταμειακές ροές μας και σημείωσαν σημαντική πρόοδο, θέτοντας μεγάλες ευκαιρίες στην οικοδόμηση σπουδαίων μελλοντικών βιντεοπαιχνιδιών όπως το Overwatch League».

Η Activision ανακοίνωσε επίσης τα πλήρη κέρδη της για το 2017 σήμερα. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε έσοδα 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία το 2016 ανήλθαν σε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια . Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ για την εταιρεία.

Ενώ το Destiny 2 και το king που είναι για κινητές συσκευές της Blizzard Entertainment συνέβαλαν σημαντικά στα εξαιρετικά αποτελέσματα της εταιρείας, το Call of Duty εξακολουθεί να είναι ο πρωταγωνιστής της Activision. Και η ανανεωμένη απόδοση του WW2 δείχνει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να βασιστεί πάνω του για να ανεβάσει άλλη μία φορά το ετήσιο εισόδημα και για το προσεχές μέλλον.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166