Οι παίκτες του PlayerUnknown’s Battlegrounds έφτασαν τα 5 εκατομμύρια στο Xbox One

Οι παίκτες του PlayerUnknown’s Battlegrounds έφτασαν τα 5 εκατομμύρια στο Xbox One

Οι παίκτες του PlayerUnknown’s Battlegrounds έφτασαν τα 5 εκατομμύρια στο Xbox One.

Η Microsoft σε συνεργασία με το Bluehole Studios ανακοίνωσαν σήμερα ότι το μαχητικό παιχνίδι PlayerUnknown’s Battlegrounds έχει πλέον πάνω από 5 εκατομμύρια παίκτες στο Xbox One.

Το PUBG κυκλοφόρησε στο Xbox One στις 12 Δεκεμβρίου, οπότε και κατόρθωσε να φτάσει σε αυτό το σπουδαίο ορόσημο μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Το PUBG είναι διαθέσιμο εδώ και λίγους μήνες (εκτός από την έκδοση PC) και στη κονσόλα Xbox One, οπότε η δημοτικότητά που κέρδισε απλόχερα το βιντεοπαιχνίδι δίνει ένα προφανές πλεονέκτημα στη Microsoft έναντι των ανταγωνιστών της, που είναι το PlayStation 4.

Η έκδοση PC έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα, οπότε οι συνολικές πωλήσεις ανέρχονται σήμερα στα 35 εκατομμύρια.

Για να γιορτάσει η Microsoft αυτό το σημαντικό επίτευγμα, το παιχνίδι δίνει σε όλους τους παίκτες του Xbox One ένα δωρεάν διακοσμητικό αντικείμενο το PYBG5 Jacket.

Αξίζει να αναφερθεί πως το PlayerUnknown’s Battlegrounds ανταγωνίζεται το Fortnite Batle Royale, που και αυτό με τη σειρά του κάνει τρελές πωλήσεις, και προφανώς δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι σε αυτό το κατόρθωμα. Aλλωστε είναι κοινό μυστικό πώς το επιθετικό μάρκετινγκ που έχουν εφαρμόσει και οι δύο εταιρείες για τα βιντεοπαιχνίδια τους, θα τους φέρουν ακόμη περισσότερους παίκτες, που σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές θα δουν το χάσμα να μεγαλώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας