Το CNN συνεργάστηκε με τη Magnopus για να φέρει το VR στο Oculus Rift

Το CNN συνεργάστηκε με τη Magnopus για να φέρει το VR στο Oculus Rift

Το CNN συνεργάστηκε με τη Magnopus για να φέρει το VR στο Oculus Rift.

Το CNN κινείται ολοκληρωτικά πέρα από τα στερεότυπα της συμβατικής ειδησεογραφίας, θέλοντας να εισβάλει με αποτελεσματικό τρόπο στην εικονική πραγματικότητα, και για να πετύχει αυτό το εγχείρημα, ο ειδησεογραφικός οργανισμός συνεργάστηκε με το διαδραστικό στούντιο ψυχαγωγίας Magnopus με έδρα το Λος Άντζελες για να ξεκινήσει σήμερα το CNNVR στο Oculus Rift.

Ήδη από το περασμένο έτος, το CNN πειραματίστηκε με το περιεχόμενο 360 μοιρών στο διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές. Οι εκπληκτικές εμπειρίες που γέννησε αυτό το εγχείρημα ήταν διαθέσιμες στο Facebook, μέσω της εφαρμογής CNNVR σε iOS και Android για χρήση στο Google Daydream και Samsung Gear VR.

Παρόλο που οι χρήστες μπορούσαν και στο παρελθόν να δουν βίντεο του CNN σε 360 μοίρες με την εφαρμογή Oculus Video, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο οργανισμός ειδήσεων ξεκινάει την δικιά της αποκλειστική εφαρμογή CNNVR στην πλατφόρμα της.

Η εφαρμογή CNNVR θα διαθέτει περιεχόμενο 360 μοιρών σε ανάλυση 4Κ, μαζί με ένα κινούμενο πλαίσιο που θα εμφανίζει τις ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο. Επί του παρόντος το CNN διαθέτει 100 βίντεο προς τους χρήστες από όλο τον κόσμο, χάρη στις προσπάθειες της εξειδικευμένης ομάδας του CNN που δραστηριοποιείται στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας.

Δεν μένει παρά να δούμε κατά πόσο οι αναγνώστες αυτού του δημοφιλούς ιστοτόπου θα μείνουν ικανοποιημένοι από αυτή την μεγαλειώδης προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας