Οι υπηρεσίες iCloud της Apple υπέστησαν εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας

Οι υπηρεσίες iCloud της Apple υπέστησαν εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας

Το iCloud της Apple φαίνεται πως εχθές αντιμετώπισε σοβαρές δυσλειτουργίες, και μάλιστα ορισμένοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης σε εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται στο iCloud, όπως στο Notes και το Find My iPhone. Ωστόσο η εταιρεία, μετά από αυτό το απροσδόκητο πρόβλημα που κράτησε για ώρες, αναγκάστηκε να βγάλει μία ανακοίνωση για την κατάσταση του συστήματος, λέγοντας, πώς αυτή τη στιγμή το iCloud υφίσταται μια διαδεδομένη αναταραχή στις υπηρεσίες του, εν τούτοις εκτιμάται πως δεν θα επηρεαστούν όλοι οι χρήστες από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η διακοπή δείχνει να επηρέασε ορισμένες βασικές υπηρεσίες λογισμικού της Apple, όπως το iCloud Backup, το iCloud Drive και μια σειρά εφαρμογών που συγχρονίζονται με την πλατφόρμα του cloud. Και πέρα ​​από το Find My iPhone και το Backup, υπάρχουν αρκετά σοβαρά εργαλεία λογισμικού που βασίζονται στην υποδομή iCloud, όπως το iCloud Keychain για ασφαλή και γενική σύνδεση στο λογαριασμό για συσκευές iOS και Mac. Εν ολίγοις ετούτη η υπόθεση μόνο απλή δεν θεωρείται.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη εξήγηση από την Apple, η οποία δεν έχει κάποιο επίσημο λογαριασμό στο Twitter για το iCloud ή άλλο κανάλι για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με την κατάσταση της υπηρεσίας, πέρα από τον επίσημο ιστότοπο της

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο επίσημος λογαριασμός @Apple στο Twitter μπορεί μεν να είναι επαληθευμένος και να αντιπροσωπεύει γενικά όλη την εταιρεία, αλλά δεν περιέχει κανένα tweet, κάτι πραγματικά ασυνήθιστο για τα δεδομένα της εταιρείας που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τεχνολογικούς κολοσσούς του διαδικτύου (όχι μόνο).

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετοί χρήστες στην πλατφόρμα του Twitter διαμαρτύρονταν έντονα με τις αναταραχές που υπήρξαν στις υπηρεσίες του iCloud, αλλά ήταν σαν να μην άγγιζαν την Apple, αφού δεν δραστηριοποιείται στο Twitter και δεν μπορεί να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, και τελικά γλίτωσε από τη μουρμούρα των παραπονιάρηδων πελατών της (κάτι ήξερε).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας