ΑρχικήΟχήματαΟι Χάρτες Google εγκαινιάζουν την υποστήριξη για δίκυκλα οχήματα, ξεκινώντας από την...

Οι Χάρτες Google εγκαινιάζουν την υποστήριξη για δίκυκλα οχήματα, ξεκινώντας από την Ινδία

Οι Χάρτες Google εγκαινιάζουν την υποστήριξη για δίκυκλα οχήματα, ξεκινώντας από την Ινδία.

Οι Χάρτες Google θα υποστηρίξουν την πλοήγηση για δίκυκλα οχήματα, προσφέροντας πολύτιμες οδηγίες για που αρμόζουν καλύτερα σε σκούτερ και μοτοσυκλέτες.

«Το καινούργιο χαρακτηριστικό διατίθεται ήδη στην Ινδία, προφανώς για δοκιμαστικούς λόγους προτού επεκταθεί και σε άλλες χώρες», Ανακοίνωσε η Google σε εκδήλωση την περασμένη Τρίτη στο Δελχί.

Η Google εξήγησε ότι η συγκεκριμένη λειτουργία που προορίζεται για τα δίτροχα οχήματα θα προτείνει εναλλακτικές διαδρομές που δεν θα ισχύουν για τα αυτοκίνητα, ωστόσο ορισμένες οδηγίες θα είναι χρήσιμες και για ποδήλατα, αλλά όχι όλες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ινδία, μερικοί αυτοκινητόδρομοι δεν επιτρέπουν την είσοδο μοτοσυκλετών, αυτή η κατευθυντήρια γραμμή ισχύει και για νέους δρόμους που φτιάχτηκαν τα τελευταία χρόνια.

Μέσω του νέου χαρακτηριστικού που διατίθεται από τους χάρτες της Google, οι ποδηλάτες θα τους δίδεται η δυνατότητα να έχουν πιο ακριβή χρονισμό σχετικά με την ταχύτητα που τρέχουν.

Η πλοήγηση για τα δίτροχα οχήματα ήταν μία πολυπόθητη λειτουργία την ζητούσε αρκετός κόσμος εδώ και χρόνια. Ελπίζουμε ότι η Google θα επεκτείνει σύντομα το χαρακτηριστικό και σε άλλες αγορές.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166