Όλες οι συσκευές Oculus Rift σταμάτησαν να λειτουργούν, εξαιτίας ενός πιστοποιητικού που έχει λήξει

Όλες οι συσκευές Oculus Rift σταμάτησαν να λειτουργούν, εξαιτίας ενός πιστοποιητικού που έχει λήξει

Όλες οι συσκευές Oculus Rift σταμάτησαν να λειτουργούν, εξαιτίας ενός πιστοποιητικού που έχει λήξει.

Ένα πιστοποιητικό που είναι εγκατεστημένο στο λογισμικό του Oculus Rift έπαψε να λειτουργεί, με αρνητικό αποτέλεσμα να προκαλέσει δυσλειτουργία σε όλες τις συσκευές. Η θυγατρική του Facebook επιβεβαίωσε το πρόβλημα και λέει ότι εργάζεται για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Αυτό το σοβαρό ζήτημα αναφέρθηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές ώρες στο Reddit , όπου μία ανάρτηση σχετικά με το θέμα έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια. Το πρόβλημα φαίνεται να έχει προκύψει από την αποτυχία της Oculus να ενημερώσει ένα πιστοποιητικό που έληξε, το οποίο άφησε τους χρήστες στα κρύα του λουτρού, εμφανίζοντας τους ένα μήνυμα λάθους, λέγοντας ότι το σύστημα (στα αγγλικά) “Can not reach Oculus Runtime Service”.

Η δυσάρεστη κατάσταση αναφορικά με τη συσκευή Oculus Rift έχει καταστήσει τη ναυαρχίδα της εταιρείας τελείως άχρηστη. Ωστόσο αυτό το σοβαρό πρόβλημα έρχεται καθώς η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού που ανακοίνωσε στην πρόσφατη διάσκεψη προγραμματιστών.

Εν ολίγοις, όσοι χρήστες ήθελαν να κάνουν χρήση του Oculus Rift για να παίξουν κάποιο παιχνίδι τύπου VR, μάλλον στάθηκαν αρκετά άτυχοι. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο πρόβλημα απόκτησε μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού τα καταστήματα που πουλάνε τη συσκευή προφανώς θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση και δεν θα ξέρουν τι να πουν στους πελάτες τους, και πώς να δικαιολογήσουν αυτή τη σοβαρή δυσλειτουργία.

Ένας υπάλληλος της Oculus στα φόρουμ της εταιρείας επιβεβαίωσε περαιτέρω το ζήτημα, ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους της εταιρείας, λέγοντας:. «Η ομάδα μας σας ζητά συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να σας προκάλεσε αυτό το πρόβλημα, και εκτιμούμε την υπομονή σας ενώ εργαζόμαστε να επιλύσουμε την κατάσταση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας